Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf despre incidentele de la final: ”Nu sunt supărat. Ar fi păcat să nu ai mai multe meciuri în această atmosferă”

Laurenţiu Reghecampf despre incidentele de la final: ”Nu sunt supărat. Ar fi păcat să nu ai mai multe meciuri în această atmosferă”

Superliga

Comentarii

Rapid a pierdut duelul cu Universitatea Craiova, sâmbătă seara, pe teren propriu, 1-2.

Universitatea Craiova a devenit prima echipă care a marcat în poarta Rapdiului şi prima echipă care a învins Rapidul în noul sezon, după ce s-a impus cu 2-1 pe Arena Naţională. Markovic şi Koljic au întors scorul în ultimele minute, după ce Albu îi adusese pe giuleşteni în avantaj în primul sfert de oră.

După întoarcerea dramatică de scor, fanii giuleşteni au reacţionat urât şi au început să arunce sticle şi alte obiecte spre adversari. Laurenţiu Reghecampf a fost luat la ţintă, dar nu s-a supărat, ci chiar a zis că ar dori Rapidul în play-off, pentru a mai juca în atmosfera făcută de giuleşteni.

Laurenţiu Reghcampf, neafectat de incidentele cauzate de rapidişti

”Noi am creat foarte multe ocazii, mai ales dupa cartonaşul roşu primit de cei de la Rapid. Cred că în repriza a doua am făcut un meci foarte bun, în prima este ceea ce eu nu mi-aş mai dori să văd la echipa noastră.

Am avut foarte multe ocazii, trebuia să marcăm mai devreme, portarul lor a fost foarte inspirat, a scos câteva mingi incredibile. (n.r. Vreţi Rapidul in play-off?) La ce se întâmplă în tribune şi la cum sunt susţinuţi aceşti jucători şi această echipă, e păcat să nu ai mai multe meciuri în această atmosferă.

Nu sunt supărat, chiar dacă au fost incidente după meci, e normal, îi cunoaştem, ştim ce se întâmplă. Îmi place şi mă bucur la fiecare meci pe care îl joacă Rapid şi văd asemenea oameni venind la stadion”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Afla mai multe despre: rapid craiovauniversitatea craiovalaurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare