Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf, despre meciul cu CFR Cluj din Cupa României: "Vom alinia cei mai în formă jucători pentru partida din Cupa României"

Laurenţiu Reghecampf, despre meciul cu CFR Cluj din Cupa României: "Vom alinia cei mai în formă jucători pentru partida din Cupa României"
Comentarii

Antrenorul echipei CS Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că va alinia cea mai bună formaţie în meciul cu CFR Cluj din Cupa României. Cele două echipe s-au întâlnit şi în ultima etapă a campionatului, când CFR a câştigat, pe teren propriu, cu 1-0.

"Principalul obiectiv este câştigarea campionatului. În acest moment, noi nu arătăm şi nu suntem în partea din faţă a clasamentului. Am avut o discuţie cu jucătorii şi le-am spus că principalul obiectiv este să câştigăm campionatul, să câştigăm orice trofeu care este pus pe masă. Îmi doresc ca mâine seară, în Cupa României, echipa să facă un meci bun, suntem obligaţi să facem acest lucru pentru fanii noştri, pentru noi în primul rând, pentru club. Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am fi dorit, nu este nivelul şi ceea ce ar trebui să arate jucătorii noştri la fiecare partidă. Nu este nicio revanşă, este un simplu meci de Cupa României, un meci foarte important, pe care trebuie să-l tratăm cu foarte mare seriozitate. Dan Petrescu are luxul de a avea nu două echipe, ci trei echipe", Laurenţiu Reghecampf, la coferinţa de presă.

"Să fiţi siguri că mâine seară va avea o echipă competitivă pe teren, sunt sigur că şi îşi doresc foarte mult să meargă mai departe. Indiferent cu ce echipă vor juca, CFR e echipa campioană, foarte bine pregătită în momentul de faţă, cu foarte mulţi jucători de valoare. Nu induceţi lumea în eroare! Nu o să fie echipa a doua a CFR-ului. Sunt jucători care nu au fost în lot la meciul cu noi din anumite motive, de sănătate sau de formă, dar sunt jucători care au sute de meciuri în campionatul din România şi în campionate din străinătate. Nu este echipa a doua, este lotul echipei CFR, care este format din peste 30 de jucători, majoritatea jucători internaţionali şi cu valoare foarte mare, plătiţi cu foarte mulţi bani. Noi vom alinia mâine jucătorii cei mai în formă pentru partida din Cupa României. Mateiu şi Bălaşa au fost excluşi din lotul pentru meciul cu CFR. Punct. Din motive pe care le-am transmis jucătorilor şi ştiu foarte bine ce au de făcut. Dar nu sunt excluşi din lotul echipei noastre. Au fost excluşi doar pentru meciul care urmează în Cupă", a declarat Reghecampf.

Meciul CS Universitatea Craiova - CFR Cluj din şaisprezecimile de finală ale Cupei României se va disputa, joi, de la ora 21.30.

Afla mai multe despre: reghecampfu craiovacupa romaniei 

viewscnt
Articole similare