Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf dezvăluie elementul cheie pe care se bazează pentru a obţine calificarea cu Laci: ”La un singur lucru vom lucra”

Laurenţiu Reghecampf dezvăluie elementul cheie pe care se bazează pentru a obţine calificarea cu Laci: ”La un singur lucru vom lucra”
Comentarii

În cadrul conferinţei de presă în care a fost prezentat la Craiova, Laurenţiu Reghecampf a discutat despre pregătirile pe care le va face cu echipa înaintea returului cu Laci.

Universitatea Craiova a pierdut surprinzător în turul manşei din runda secundă de calificări în Conference League, scor 0-1, în faţa lui Laci. Echipa albaneză a reuşit să se impună la limită pe teren proproiu, împotriva echipei conduce atunci de Marinos Ouzounidis.

Însă, în urma eşecului, grecul a fost demis, iar Laurenţiu Reghecampf adus în locul său, cu doar două zile înaintea meciului retur. Fostul tehnician al FCSB-ului nu are destul timp pentru a restructura echipa, însă a dezvăluit unde este de părere că are de lucrat, în timpul scurt rămas.

Reghecampf a afirmat că mentalitatea echipei nu a fost cea mai bună în ultimul timp şi că speră să-şi ajute jucătorii, în primul rând, din punct de vedere moral şi psihic. Primul antrenament condus de tehnicianul de 45 de ani se va efectua cu puţin peste 48 de ore înaintea meciului cu Laci.

Laurenţiu Reghecampf dezvăluie elementul cheie pe care se bazează pentru a obţine calificarea cu Laci

”E o întrebare dificilă, nu am cum să-ţi răspund. Nu avem cum să aducem jucători noi pentru următorul meci. S-a vândut un jucător foarte important şi cu siguranţă conducerea îşi doreşte să acopere golul respectiv.

La ultimul meci, echipa a suferit două pierderi, accidentări. Lucruri care ne preocupă. Nu cred că e cazul să dau nume şi numere de câţi jucători avem nevoie pentru a o îmbunătăţi. Trebuiesc punctate, rezolvate anumite probleme, dar cu siguranţă se vor rezolva.

Pot lucra doar la un singur lucru în două zile, la mental, să le dau încredere jucătorilor. Analizăm momente, greşeli, încercăm să-i încurajăm şi să-i face să înţeleagă că echipa a suferit şi că nu ai cum să faci asemenea greşeli. La mentalitate cred că trebuie să lucrăm”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampfuniversitatea craiovaprezentare reghecampfcraiova laci 

viewscnt
Articole similare