Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf, dezvăluire despre intenţia lui Mihai Rotaru. Universitatea Craiova a uitat să câştige: "Dacă nu sunt buni, ies!"

Laurenţiu Reghecampf, dezvăluire despre intenţia lui Mihai Rotaru. Universitatea Craiova a uitat să câştige: "Dacă nu sunt buni, ies!"
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, susţine că e sprijinit de finanţatorul Mihai Rotaru, în ciuda rezultatelor slabe ale echipei în actualul sezon.

Laurenţiu Reghecampf, după Gaz Metan - Universitatea Craiova 1-1

Universitatea Craiova nu a mai câştigat de şapte etape în Liga 1, iar în ultimul meci al anului a remizat, 1-1, cu Gaz Metan. Tehnicianul i-a ameninţat pe jucători că vor fi schimbaţi, indiferent de minut, dacă nu va fi mulţumit, aşa cum s-a întâmplat cu Papp şi Bancu, în minutul 27, la Mediaş. De asemenea, a vorbit şi despre intenţia lui Mihai Rotaru. 

"Nu mă mulţumeşte... Ne-am marcat singuri golul lor. Ţin să vă spun că sunt bucuros, că la ghinionul pe care-l avem, nu avem niciun jucător accidentat după aceste meci. Trecem printr-o perioadă mai dificilă, nu aveam cum să pierdem puncte azi la Mediaş, dacă aveam efectivul de jucători şi parcursul de acum 7-8 etape. S-au întâmplat multe chestii, accidentări. Dar sunt convins că ne revenim anul următor şi le vom pune probleme echipelor din faţă. 

Noi am jucat, am încercat să jucăm fotbal. Când se întâmplă o asemenea greşeală, e grav, mai ales pentru moralul jucătorilor. Din păcate, ne-am marcat singuri şi e normal ca moralul jucătorilor să pice. Am scos jucătorii care nu s-au ridicat la nivelul jocului. Nu mă interesează vârsta, toţi sunt componenţii echipei. Dacă în ziua meciului nu sunt buni, ies! Echipa va arăta mult mai bine după perioada din iarnă. 

Nu avem cum să ne gândim la titlu acum, dar play-off-ul cu siguranţă îl prindem. Sunt sprijinit 100% de patron", a declarat antrenorul Universităţii Craiova. 

Universitatea Craiova a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa XXI-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Lider în clasament este CFR Cluj, cu 54 de puncte, urmată pe podium de FCSB – 46 de puncte şi de FC Voluntari – 37 de puncte. Universitatea Craiova ocupă locul 5, cu 32 de puncte, în timp ce Gaz Metan este pr 11, cu 20 de puncte.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfgaz metan universitatea craiova 1-1 

viewscnt
Articole similare