Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf, din nou în Liga 1 la un club de mare tradiţie? El e alesul pentru renaşterea echipei: "E liber şi are autoritate"

Laurenţiu Reghecampf, din nou în Liga 1 la un club de mare tradiţie? El e alesul pentru renaşterea echipei: "E liber şi are autoritate"

Fotbal

Comentarii

Rapid a pierdut şi meciul cu U Craiova şi a rămas fără victorie în cele şapte etape disputate în play-off.

Cum giuleştenii au ratat şi obiectivul de a prinde o calificare în preliminariile cupelor europene, oficialii Rapidului caută acum urgent antrenorul perfect pentru revitalizarea echipei.

Astfel, pe lângă Măldărăşanu, antrenorul lui Hermannstadt, Constantin Zotta şi Basarab Panduru au căzut de acord că cea mai bună variantă pentru banca tehnică a giuleştenilor este Laurenţiu Reghecampf.

"Eu am două variante şi chiar nu ştiu care să zic că e mai bună, pentru că ambele îmi plac. Zic de Măldărăşanu, are un fotbal care face fanii să se bucure de ceea ce văd, e rapidist, a fost chiar căpitanul Rapidului, ce clauză poate să aibă la Sibiu? 300-400 de mii de euro. Tu, Rapid, îi plăteşti clauza Sibiului şi îl iei, dacă eşti club mare, asta faci.

Iar a doua variantă pentru Rapid, pentru că am văzut comportamentul jucătorilor, Papeau se crede primadonă, trebuie să vină cineva cu autoritate. Eu m-am gândit la Reghecampf, pe Răzvan Lucescu nu poţi să-l convingi, eu vorbesc aici de soluţii realiste" , a declarat Constantin Zotta.

"Măldărăşanu chiar a crescut frumos, a făcut treabă bună şi în sezonul trecut, a crescut foarte frumos şi are un fotbal frumos, dar acum Laurenţiu Reghecampf este liber de contract şi chiar cred că Reghecampf poate fi o soluţie" , a spus şi Basarab Panduru.

Rapid - U Craiova 1-2

Universitatea Craiova a învins-o, luni, în deplasare, scor 2-1, pe Rapid, în ultimul meci al etapei a şaptea din play-off-ul Superligii.

Oltenii au început meciul din Giuleşti ratând prin Mekvabishvili în primul minut şi prin Markovic, în minutul 6. Ermal Krasniqi a semnat replica Rapidului, şutând pe lângă poartă în minutul 12, iar cei care au deschis scorul au fost oaspeţii.

Alexandru Creţu a centrat şi Andrei Ivan a înscris cu o lovitură de cap, în minutul 30. După pauză, Rapid a avut o mare ocazie în minutul 72, când Alexandru Creţu a scos de pe linia porţii, însă giuleştenii au reuşit să egaleze în minutul 77, prin Burmaz.

Danciu a ratat în minutul 88, însă Alexandru Creţu a reuşit să înscrie în minutul 90+8, cu o lovitură de cap din centrarea lui Mitriţă, şi partida s-a încheiat cu victoria oltenilor, 2-1.

În clasament, Craiova este pe locul 2, cu 37 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj, echipa de pe locul 3. Rapid ocupă poziţia a cincea, cu 29 de puncte.

Afla mai multe despre: reghecampf 

viewscnt
Articole similare