Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf, răspuns pentru Florin Tănase: ”Cu siguranţă nu va fi un meci decisiv pentru niciuna dintre echipe”

Laurenţiu Reghecampf, răspuns pentru Florin Tănase: ”Cu siguranţă nu va fi un meci decisiv pentru niciuna dintre echipe”
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă, înaintea duelului cu FCSB.

Universitatea Craiova se pregăteşte pentru un duel cu FCSB, în care Laurenţiu Reghecampf îşi va înfrunta fostul antrenor secund, Toni Petrea.

Cei doi se vor duela pentru prima oară în carieră, într-un meci pe care FlorinTănase l-a numit decisiv pentru olteni.

Reghecampf l-a contrazis pe decarul FCSB-ului însă şi a punctat că mai sunt multe meciuri de jucat, vorbind totuşi la superlativ despre formaţia lui Petrea.

Laurenţiu Reghecampf, răspuns pentru Florin Tănase

Clar pentru noi e un meci foarte important, întâlnim o echipă care îşi doreste, ca şi noi, să câştige campionatul.

Este important să nu pierdem mâine seară, dar cu siguranţă nu va fi un meci decisiv pentru niciuna dintre echipe, indiferent de rezultat, petru ce se va întâmpla pe viitor.

Avem anumite probleme de lot, sunt anumiţi jucători cu probleme, dar sper ca mâine seară, la ora jocului, să pot să-i aduc pe băieţii care vor intra pe teren la un nivel foarte ridicat, să-i fac să înţeleagă că numai prin dăruire, devotament şi ambiţie putem câştiga acest joc.

Se întâlnesc două echipe care cu adevărat îşi doresc să joace fotbal, e un meci cu o încărcătură foarte mare.

De aceea mizez foarte mult pe experienţa jucătorilor mei, pe dorinţa lor de a juca un asemenea meci şi, bineînţeles, ne bucură mult că vom avea parte de o parte din fanii noştri la meciul de mâine.

(n.r aţi găsit explicaţii pentru ultimele partide?) Da, explicaţii ar fi multe, mai ales după meciuri pierdute.

Vina este a mea, a noastră, probabil nu ne-am ridicat la nivelul acestor meciuri, am crezut probabil că putem câştiga fără să ne implicăm 100%.

Nu stăm să găsim vinovaţi, doar încercăm să reglăm lucrurile cât putem de repede.

Sunt sigur că jucătorii au înţeles, eu mi-am făcut lecţia mult mai bine, am inţeles ce s-a întâmplat”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Afla mai multe despre: craiova fcsb 

viewscnt
Articole similare