Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf, reproşuri pentru jucătorii lui, după meciul cu Botoşani. ”Ne speriem de un mini pressing, jucătorii trebuie să aibă curaj!” Ce le-a spus la pauză

Laurenţiu Reghecampf, reproşuri pentru jucătorii lui, după meciul cu Botoşani. ”Ne speriem de un mini pressing, jucătorii trebuie să aibă curaj!” Ce le-a spus la pauză

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul din deplasare, contra lui FC Botoşani, în ultimul meci al etapei a XVIII-a a Ligii I.

Pentru FC Botoşani au marcat Kage '35 şi Edjouma '42, iar pentru Craiova au înscris Koljic '31 şi Gustavo '58. La finalul meciului, antrenorul Craiovei a spus că echipa lui a pierdut cele două puncte din cauza greşelilor de arbitraj. ”Reghe” le-a reproşat jucătorilor că nu au avut curaj. Chiar dacă este la 19 puncte în spatele lui CFR, Laurenţiu Reghecampf anunţă că obiectivul echipei rămâne în continuare câştigarea titlului.

”Ne speriem de un mini pressing, jucătorii trebuie să aibă curaj!” 

”Singuri am pierdut două puncte. Din nou, greşeli foarte mari, mai ales în apărare. Aştept mai multe de la jucători, pentru că au experienţă. Dacă ne dorim să câştigăm campionatul, nu avem cum să arătăm aşa. Ne speriem de un mini pressing, jucătorii trebuie să aibă curajul necesar să joace fotbal, pentru că doar asta îmi doresc.

Trebuie să aibă curaj, că nu le ia nimeni capul. Facem greşeli foarte mari şi nici nu marcăm la câte ocazii avem. Am ratat şi 11 metri. Primim nişte goluri... Este păcat, pierdem puncte şi doar noi suntem vinovaţi. N-am întâlnit nicio echipă care să ne pună cu jocul la perete şi să câştige meciul. Le-am spus la pauză ce trebuiau să audă, că nu e normal să conduci jocul şi să intri la cabine cu 2-1 în dezavantaj. Avem nevoie de VAR, ar fi foarte simplu.

Obiectivul rămâne câştigarea campionatului, clar, cât timp avem şanse, luptăm până la capăt”, a transmis Laurenţiu Reghecampf, la finalul meciului. 

În clasament, lider este CFR Cluj, cu 48 de puncte, echipă urmată de FCSB, 40 de puncte, FC Voluntari, 32 de puncte, Universitatea Craiova, Farul Constanţa, FC Botoşani, toate cu câte 29 de puncte.

Afla mai multe despre: craiova-liga 1-laurenţiu reghecampf-botoşani 

viewscnt
Articole similare