Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf şi-a dat demisia de la Al Wasl. Reacţia lui Gigi Becali când a aflat vestea

Laurenţiu Reghecampf şi-a dat demisia de la Al Wasl. Reacţia lui Gigi Becali când a aflat vestea

FCSB

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf şi-a dat demisia de la Al Wasl, imediat după prima etapă din noul sezon al campionatului Emiratelor Arabe Unite.

Nemulţumit de neînţelegerile pe care le-a avut cu şefii clubului, Laurenţiu Reghecampf şi-a dat demisia de la Al Wasl. Antrenorul român le-a cerut şeicilor mai multe transferuri în perioada de mercato recent încheiată pentru a întări lotul echipei, însă Reghecampf a fost refuzat din start de conducătorii echipei.

Imediat după înfrângerea suferită în prima etapă a campionatului din Emiratele Arabe Unite, 1-4, cu Bani Yas, echipa antrenată de Daniel Isăilă, Laurenţiu Reghecampf şi-a anunţat plecarea de la Al Wasl, iar clubul a confirmat despărţirea pe pagina oficială de Twitter.

Venit la Al Wasl în ianuarie 2019, Laurenţiu Reghecampf a înregistrat 16 victorii, 15 înfrângeri şi 7 remize în cele 38 de meciuri în care a stat pe banca echipei din Emiratele Arabe Unite.

Reacţia lui Gigi Becali. Cum a comentat o posibilă revenire a lui Reghecampf la FCSB

La finalul sezonului trecut, colaboratorii lui Reghecampf de la Al Wasl, Thomas Neubert şi Toni Petrea, au părăsit fotblaul din Golf şi au venit la FCSB pentru a-i aduce lui Gigi Becali un nou trofeu de campion în Liga I. De altfel, atunci s-a zvonit că Reghecampf va reveni la gruparea roş-albastră, iar acum, după ce antrenorul român şi-a dat demisia de la Al Wasl, Gigi Becali a fost întrebat despre o eventuală revenire a lui Laurenţiu Reghecampf pe banca FCSB-ului.

"Şi ce vreti să fac eu? Voi nu ştiţi că am antrenor la echipă? Nu ştiu ce a făcut Reghe. V-am spus că nu vreau să mai vorbesc" , a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare