Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf şi-a pregătit jucătorii pentru returul cu Sepsi: ”Concentrarea este maximă”

Laurenţiu Reghecampf şi-a pregătit jucătorii pentru returul cu Sepsi: ”Concentrarea este maximă”
Comentarii

Universitatea Craiova şi Sepsi Sf. Gheorghe se vor întâlni joi, de la ora 19:30, în direct la Orange Sport, în manşa retur din semifinalele Cupei României.

Laurenţiu Reghecampf şi-a pregătit jucătorii pentru returul cu Sepsi: ”Concentrarea este maximă”

În primul meci, covăsnenii s-au impus la limită, scor 2-1, graţie unor reuşite semnate de Ştefănescu (min. 14) şi Golofca (min. 87). Pentru Universitatea Craiova a punctat Andrei Ivan (min. 55), care a transformat o lovitură de pedeapsă.

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul oltenilor, a prefaţat partida de mâine. 

”E un meci care înseamnă foarte mult pentru noi, obiectivul principal pentru noi este, mai ales în a doua parte a acestui ani, a fost şi este cupa României. Concentrarea este maximă, jucătorii sunt pregătiţi. Sper eu să o facă mâine seară şi să reuşească să întoarcă rezultatul şi să ne calificăm în finală. În ultimii şase ani, şapte ani, de când au fost meciurile dintre Universitatea şi Sepsi noi am câştigat o singură dată. Koljic, 1-0, gol din offside.

Cei de la Sepsi formează un grup puternic, sunt foarte mulţi jucători care au state vechi în campionatul românesc. Mâna lui Bergodi se vede, pentru că rezultatele lor sunt nu numai în duelurile cu noi, sunt rezultate pozitive, echipa joacă. 

(n.r. despre CFR-FCSB)  N-am nicio favorită şi v-am spus de la început că nu vrem să fim nici arbitri, nu vrem să fim nimic, ne dorim să jucăm meciurile la o intensitate foarte bună. Este o experienţă pentru noi acest an şi jucătorii trebuie să înţeleagă că dacă vrem să câştigăm campionatul la anul trebuie să fim mult mai bine pregătiţi decât anul acesta”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă, 

Arbitrul Horaţiu Feşnic va conduce la centru meciul Universitatea Craiova - Sepsi OSK, care va avea loc, joi, de la ora 19.30, în returul semifinalelor Cupei României.

Feşnic va fi ajutat de Valentin Avram şi Alexandru Cerei. Rezervă va fi Cătălin Popa, iar observatori Liviu Ciubotariu şi Mihai Duras.

Învinsă pe teren propriu de FCSB, 0-1, Universitatea Craiova va încheia sezonul de Liga 1 pe locul 3. În eventualitatea în care nu vor câştiga Cupa României, oltenii riscă să rateze cupele europene!

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare