Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf şi-a pus la punct jucătorii care au făcut scandal în avionul României U21: "Îmi cer scuze în numele lor!" + Cum se putea evita episodul

Laurenţiu Reghecampf şi-a pus la punct jucătorii care au făcut scandal în avionul României U21: "Îmi cer scuze în numele lor!" + Cum se putea evita episodul
Comentarii

Recent, s-a zvonit că jucătorii George Cîmpanu (21 de ani), Ştefan Bairam (18 ani) şi Jovan Markovic (20 de ani) au avut un comporament neadecvat în aeroport şi în avion, în timp ce erau la naţionala României U21.

Jucătorii ar fi deranjat prin aeroport şi in avion, astfel că mai multe persoane s-au sesizat şi au făcut reclamaţii. 

Cei trei jucători de la Craiova s-ar fi injurat reciproc şi ar di deranjat personalul avionului, dar şi restul pasagerilor.

Atitudinea total neprofesionist nu a fost pe placul antrenorului de la Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, care a recunoscut că i-a sancţionat drastic pe cei trei jucători. 

"Am discutat pentru că ne interesează mult atitudinea jucătorilor noştri atunci când participă la echipa naţională. Sunt sigur că şi-au invâţat lecţia. Vedem ce decizie ia şi Federaţia. 

Totuşi eu nu inţeleg un lucru.. România U21 a avut o escală de 7 ore in Viena, nu este normal. Trimitem jucătorii să aiba cele mai bune condiţii si după se intâmplă asta. Mai ales in aceste condiţii de pandemie să stai 7 ore intr-un aeroport nu este normal.

Vreau să precizez că nu vreau să scuz ce au făcut ei, au avut amendă pentru asta. Pentru noi contează atitudinea jucătorilor. Imi cer scuze in numele lor, mai ales dacă domnul a fost jignit, cum s-a scris. Nu este normal să se intample aşa ceva. Acum ei spun ceva, domnul altceva. Totuşi rămân la părerea că nu este normal ce au făcut.

Nu au voie să aibă parte de asemenea evenimente in calitate de jucători profesionişti, dar in acelasi timp, repet, ar trebui văzut şi programul lor, nu este normal să stai 7 ore prin aeroport in condiţiile actuale. (n.r. cum stau cu moralul? Dacă mai sunt motivaţi?)  Au simţit foarte bine amenda, deci sunt motivaţi, staţi liniştiţi", a mărturisit Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Craiovei. 

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampfuniversitatea craiovaepisod avion românia u21 

viewscnt
Articole similare