Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf strigă după ajutor: „Mai avem nevoie de jucători” + Promisiunea pentru suporterii olteni

Laurenţiu Reghecampf strigă după ajutor: „Mai avem nevoie de jucători” + Promisiunea pentru suporterii olteni

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a învins Universitatea Craiova cu scorul de 2-1, în partida din etapa a treia din Liga 1, după ce echipa oaspete a marcat două goluri în patru minute.

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei Universitatea Craiova, a vorbit despre atmosfera de la echipa sa şi despre cum a trăit meciul.

„E dureros pentru toată lumea. Două reprize total diferite. O primă repriză foarte bună, în care am controlat jocul. Repriza a doua, una în care am avut zece minute proaste şi adversarul ne-a taxat. Le-am zis şi jucătorilor că nu am cum să accept anumite lucruri. Rămâi cu ultima impresie, adică aceea că ai pierdut meciul.

A fost şi puţin ghinion, pentru că portarul lor a salvat incredibil. Mă deranjează însă că primim gol foarte uşor. Cunosc calitatea lor şi ştiu că putem marca din aproape orice situaţii, dar trebuie să ne concentrăm mult pe anumite momente din faza de apărare. 

Avem mult de muncă, avem calitate, dar probabil că vom avea o discuţie săptămâna aceasta şi cred că mai avem nevoie de jucători”

Suntem prea ”poeţi” în 16 m şi nu ai voie. Noi invităm adversarul să dea gol, iar lucrul acesta nu se va mai întâmpla. Avem mult de muncă, avem calitate, dar probabil că vom avea o discuţie săptămâna aceasta şi cred că mai avem nevoie de jucători. Lucrurile nu se pot face peste noapte. Un jucător care să aducă o anumită calitate echipei noastre trebuie să-l găseşti. O să muncim săptămâna asta şi o să îndreptăm lucrurile”, a declarat Laurenţiu Reghecampf după meciul de pe teren propriu.

De când a început noul sezon de Liga I. oltenii au înregistrat: o victorie cu FC Argeş, scor 1-0 şi două înfrângeri cu FCSB, 0-4 şi una cu Botoşani, scor 1-2.

Marius Croitoru a făcut „legea” în Bănie. Care este reţeta succesului de la FC Botoşani

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare