Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf taie în carne vie la Craiova! Antrenorul oltenilor vrea să scape de 10 fotbalişti

Laurenţiu Reghecampf taie în carne vie la Craiova! Antrenorul oltenilor vrea să scape de 10 fotbalişti
Comentarii

Universitatea Craiova nu se mai regăseşte şi a încheiat anul cu o serie de 7 meciuri fără victorie. Acum, antrenorul oltenilor ar fi decis de ce jucători ar dori să scape de la echipă în această iarnă.

Craiova ocupă locul 5 în Liga 1, fiind la egalitate cu Rapid, iar Farul Constanţa ar putea să îi egaleze în clasament, dacă se va impune în duelul cu Dinamo, care va avea loc luni. Sâmbătă, Craiova a făcut doar egal, scor 1-1, cu Gaz Metan. Oltenii au ajuns la cincea remiză consecutivă în Liga 1. 

Acum, Laurenţiu Reghecampf ar fi decis cine va pleca de la Craiova şi a întocmit o listă cu 10 jucători, potrivit Fanatik. Fotbaliştii pe care nu îi mai doreşte antrenorul oltenilor ar fi: Mirko Pigliacelli, Ştefan Vlădoiu, Mihai Bălaşa, Antoni Ivanov, Matteo Fedele, Alexandru Creţu, Mihai Căpăţână, Gustavo, Ionuţ Vînă şi Mihai Roman.

Laurenţiu Reghecampf, după Gaz Metan - Universitatea Craiova 1-1

”Nu mă mulţumeşte... Ne-am marcat singuri golul lor. Ţin să vă spun că sunt bucuros, că la ghinionul pe care-l avem, nu avem niciun jucător accidentat după aceste meci. Trecem printr-o perioadă mai dificilă, nu aveam cum să pierdem puncte azi la Mediaş, dacă aveam efectivul de jucători şi parcursul de acum 7-8 etape. S-au întâmplat multe chestii, accidentări. Dar sunt convins că ne revenim anul următor şi le vom pune probleme echipelor din faţă. 

Noi am jucat, am încercat să jucăm fotbal. Când se întâmplă o asemenea greşeală, e grav, mai ales pentru moralul jucătorilor. Din păcate, ne-am marcat singuri şi e normal ca moralul jucătorilor să pice. Am scos jucătorii care nu s-au ridicat la nivelul jocului. Nu mă interesează vârsta, toţi sunt componenţii echipei. Dacă în ziua meciului nu sunt buni, ies! Echipa va arăta mult mai bine după perioada din iarnă.  Nu avem cum să ne gândim la titlu acum, dar play-off-ul cu siguranţă îl prindem. Sunt sprijinit 100% de patron”, a spus antrenorul Craiovei. 

Afla mai multe despre: craiova-laurenţiu reghecampf-liga 1 

viewscnt
Articole similare