Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf vrea Cupa României la Craiova: "Eu i-am pregătit foarte bine pe jucători"

Laurenţiu Reghecampf vrea Cupa României la Craiova: "Eu i-am pregătit foarte bine pe jucători"

Cupa României

Comentarii

Universitatea Craiova - Sepşi, jocul tur din semifinalele Cupei României, se va disputa mâine, de la ora 19:30 pe Orange Sport.

Laurenţiu Reghecampf vrea Cupa României la Craiova: "Eu i-am pregătit foarte bine pe jucători"

Oltenii traversează o formă excelentă în Liga I şi acum vor să cucerească şi Cupa României. 

Laurenţiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul celor de la Universitatea Craiova, a susţinut o conferinţă de presă înaintea jocului tur din semifinalele Cupei României contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

  • Meciul retur dintre Universitatea Craiova şi Sepsi se va disputa pe data de 11 mai.

"Sunt două meciuri foarte importante, două meciuri unde o echipă se va califica în finala Cupei României, trebuie să le tratăm foarte serios. Mi-aş dori foarte mult ca jucătorii să coştientizeze că pentru noi este foarte important acest trofeu. Trebuie să încercăm să continuăm jocurile bune din ultimele săptămâni. Cu siguranţă nu va fi un meci uşor din cauza presiunii publicului. Meciul din campionat pe care l-am pierdut ar trebui să fie pentru noi o lecţie. Mi-aduc bine aminte, am primit gol în secunda 20, iar în a doua repriză am jucat foarte slab şi am pierdut meciul cu 3-1.

E un meci deschis, trebuie să fim foarte atenţi. Nu va fi uşor. Deocamdată nu avem probleme de lot, doar anumite contuzii. Mateiu, care ne-a lipsit la ultima partidă. Vom vedea în funcţie de ce se va întâmpla azi la antrenament. Sper să-i am pe toţi la dispoziţie.

Cupa României este un trofeu special, unde fiecare echipă are şanse, s-au întâmplat foarte multe surprize. Nu numai în România, ci peste tot, în toată Europa sunt surprize foarte mari. Trebuie să fim foarte atenţi, să pregătim meciul foarte serios. Eu i-am pregătit foarte bine pe jucători şi sper ca echipa noastră să încerce să tranşeze meciul de mâine seară.

Mai avem meciuri importante în campionat. Prima şansă o au echipele din faţa noastră. Obiectivul nostru e să ne apropiem cât mai mult de locul 2, iar Cupa României este obiectivul despre care am spus încă de când am eliminat CFR Cluj în primul meci", a spus Laurenţiu Reghecampf, înaintea meciului.

În cealaltă semifinală din Cupa României se întâlnesc FC Voluntari şi FC Argeş, astăzi, de la ora 20:00.

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampfuniversitatea craiovacupa româniei 

viewscnt
Articole similare