Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lautaro Martinez refuză contraoferta lui Inter şi pleacă la FC Barcelona. Toate detaliile transferului şi cine îi ia locul pe San Siro

Lautaro Martinez refuză contraoferta lui Inter şi pleacă la FC Barcelona. Toate detaliile transferului şi cine îi ia locul pe San Siro

FC Barcelona

Comentarii

Lautaro Martinez a refuzat contraoferta celor de la Internazionale Milano pentru a nu pleca la FC Barcelona, anunţă presa italiană.

Potrivit site-ului specializat în transferuri, Calciomercato.it, atacantul argentinian a spus "nu" încercării disperate a celor de la Inter de a-l păstra pe San Siro.

Internazionale Milano i-ar fi propus lui Lautaro Martinez prelungirea contractului scadent în 2023, contract prevăzut cu o clauză de reziliere de 111 milioane de euro, care poate fi activată în vară.

Lautaro Martinez este, însă, hotărât să plece şi să i se alăture pe Camp compatriotului său Lionel Messi. Mai rămâne, însă, un semn de întrebare. Dacă mutarea se va face prin activarea clauzei de reziliere sau printr-un acord între cluburi.

Pandemia de coronavirus a declanşat criza în fotbalul internaţional, iar FC Barcelona nu dispune, deocamdată, de cele 111 milioane de euro necesare aducerii lui Lautaro Martinez în La Liga. Astfel, cei de la Barcelona ar prefera să negocieze cu Inter şi, pe lângă o sumă de bani, să ofere şi anumiţi jucători la schimb.

Inter vrea să îl înlocuiască pe Lautaro Martinez cu Edinson Cavani

Conform presei internaţionale, Internazionale Milano pare să se fi resemnat că îl va pierde pe Lautaro Martinez şi îi caută înlocuitor. După ce s-au vehiculat două nume, Timo Werner şi Dries Mertens, cel din urmă semnând prelungirea cu Napoli, Inter şi-a îndreptat acum atenţia către Edinson Cavani. Atacantul uruguayan devine liber de contract pe 30 iunie şi poate pleca gratis de la PSG.

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare