Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lazio a primit o amendă minimă după scandările rasiste la adresa lui Balotelli

Lazio a primit o amendă minimă după scandările rasiste la adresa lui Balotelli

Serie A

Comentarii

Clubul Lazio Roma a fost sancţionat, miercuri, cu o amendă de 20.000 de euro pentru jignirile rasiste adresate de unii dintre fanii săi fotbalistului formaţiei Brescia, Mario Balotelli, la meciul de săptămâna trecută, relatează AFP.

În decizia sa, comisia de disciplină a federaţiei italiene menţionează scandări “cu caracter discriminatoriu rasial” în minutele 21 şi 29, precum şi insulte adresate în trei rânduri lui Balotelli. Comisia a cerut şi verificarea “colaborării efective a clubului la identificarea celor implicaţi” în incidente.

Lazio Roma a asigurat că îi va da în judecată pe cei vinovaţi.

Mario Balotelli a fost victima scandărilor rasiste 

Duminică, atacantul Mario Balotelli a fost din nou victimă a insultelor rasiste venite din tribune, la meciul pe care echipa lui, Brescia, l-a disputat, pe teren propriu, împotriva formaţiei Lazio.

Balotelli a dechis scorul în minutul 18, apoi din tribune s-au auzit sunete de maimuţă. Fotbalistul italian l-a atenţionat pe arbitrul Gianluca Manganiello, care a întrerupt partida aproximativ 20 de secunde.

În noiembrie, Balotelli a fost victimă a insultelor raiste la meciul din deplasare cu Verona. Jucătorul Bresciei a vrut apoi să părăsească terenul, însă a fost convins de colegii săi să nu o facă. Partida a fost întreruptă câteva minute, iar la staţia de amplificare s-a difuzat un mesaj către fani.

Afla mai multe despre: amenda lazioscandari rasistemario balotelli 

viewscnt
Articole similare