Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lazio are oferta pregătită pentru Ştefan Radu! „Surpriza” mai puţin plăcută din contract

Lazio are oferta pregătită pentru Ştefan Radu! „Surpriza” mai puţin plăcută din contract
Comentarii

Lazio vrea să îi propună lui Ştefan Radu (34 de ani), o prelungire de contract, mai exact, până în vara anului 2022.

Lazio nu vrea să îşi piardă unul dintre cei mai vechi jucători. Aşa că, italienii, s-au pus pe treabă şi au început negocierile cu Radu. Conform „Il Messaggero”, fundaşul român trebuie să renunţe la o parte din salariu său pentru a semna din nou cu Lazio. În prezent, acesta câştigă 1,4 milioane de euro pe sezon, iar în noua înţelegere ar urma să câştige 1,2 milioane de euro plus bonusuri.

BERGODI, CUVINTE DE LAUDĂ PENTRU ŞTEFAN RADU

Cristiano Bergodi, tehnicianul italian, care a evoluat si la Lazio, are doar cuvinte de laudă la adresa românului, care evoluează de 13 ani la Lazio în Serie A!

Ştefan Radu m-a întrecut de mult cu prezenţele la Lazio. El pentru mine este o surpriză plăcută. Este un jucător extraordinar. Păcat că a renunţat la naţională, e un păcat pentru el. Să joci 13 ani la Lazio este ceva. Acolo e o presiune mare, mare. Nu e uşor să stai acolo aşa mult timp. E ceva extraordinar. Îl văd în cadrul clubul la Lazio când se retrage. Toţi colegi îl iubesc, conducerea e foarte mulţumită de el. E o legendă. Are şanse foarte mari să ocupe un loc în conducerea clubului şi consider eu că poate face treabă bună. Îl văd în funcţia asta. Radu este o persoană deosebită!”, a mărturisit Bergodi, la Look Sport.

  • 398 de meciuri a jucat Radu în tricoul lui Lazio. Mai are nevoie doar de trei meciuri pentru a egala recordul lui Giuseppe Favalli, care a strâns 401 prezenţe pentru italieni
  • 6 trofee a cucerit Radu cu Lazio: 3 Cupe şi 3 Supercupe ale Italiei

Afla mai multe despre: stefan radu 

viewscnt
Articole similare