Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lazio - Atalanta. Cotă neaşteptat de bună pentru laziali

Lazio - Atalanta. Cotă neaşteptat de bună pentru laziali

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Lazio - Atalanta Italia 06.05.2018. Lazialii au luat un avans de patru punct faţă de Inter, iar cu o victorie astăzi îşi măresc considerabil şansele de a juca în Liga Campionilor în următorul sezon.

Ponturi pariuri Lazio - Atalanta Italia 06.05.2018

Capitolinii duc mai departe lupta cu AS Roma şi cu Internazionale pentru ultima treaptă a podiumului şi pentru cele două locuri de UEFA Champions League. Echipa lui Ştefan Radu este pe locul 4 momentan, la egalitate cu eterna rivală AS Roma şi la patru puncte peste Inter. Duminică, vulturii nu vor avea însă deloc o misiune uşoară. Atalanta luptă şi ea pentru a prinde ultimul loc de UEFA Europa League şi are nevoie disperată de puncte.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Lazio vine după o serie de opt meciuri fără înfrângere în Serie A, timp în care a bifat cinci victorii şi trei remize. Seria cea mai recentă arată trei victorii consecutive. Echipa a marcat 9 goluri în ultimele trei meciuri: 4-3 cu Fiorentina, 4-0 cu Sampdoria şi 1-0 cu Torino. Se laudă cu cel mai bun atac din Serie A, cu 84 de goluri marcate în cele 35 de etape scurse până acum. Lazio dă şi golgheterul competiţiei, pe Ciro Immobile, marcator a 29 de goluri. Acesta nu rezultate live va putea juca însă împotriva lui Atalanta.

Ponturi pariuri Lazio - Atalanta Italia 06.05.2018

Atalanta cupă locul 6 în clasament, ultimul care duce în UEFA Europa League, dar are un singur punct avans faţă de AC Milan şi patru faţă de Sampdoria. Vine după o serie de cinci meciuri fără înfrângere în Serie A. Mai întâi au fost două remize, 1-1 cu SPAL şi 0-0 cu Internazionale, apoi au venit trei victorii - 3-0 cu Benevento, 2-1 cu Torino şi 3-1 cu Genoa. În ultimele cinci meciuri disputate în deplasare a fost învinsă doar de Juventus. În rest, trei victorii şi o remiză.

Lazio - Atalanta 1 @ 2.05

Afla mai multe despre: lazioatalantaponturi pariuriserie a 

viewscnt
Articole similare