Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lazio, evoluţie entuziasmantă şi victorie la scor cu Fiorentina. Formaţia lui Sarri a urcat pe podium în Serie A

Lazio, evoluţie entuziasmantă şi victorie la scor cu Fiorentina. Formaţia lui Sarri a urcat pe podium în Serie A

Serie A

Comentarii

Lazio a făcut spectacol total în partida cu Fiorentina, din Serie A. Echipa lui Maurizio Sarri a prins cea mai bună zi şi a urcat pe podium în Serie A.

Lazio, evoluţie entuziasmantă şi victorie la scor cu Fiorentina

Lazio a învins-o, în deplasare, pe Fiorentina, cu scorul de 4-0, şi a urcat pe locul 3 în clasamentul din Serie A.

Golurile au fost marcate de Matias Vecino ('11),  Mattia Zaccagni ('25), Luis Alberto ('85) şi Ciro Immobile ('90+1). Ştefan Radu a fost rezervă neutilizată.

Partida a fost una extrem de spectaculoasă, cu faze la ambele porţi, dar echipa lui Maurizio Sarri a avut câştig de cauză datorită calităţii individuale superioare a jucătorilor săi.

Vedetele Immobile, Milinkovic-Savic şi Luis Alberto au fost în zi de graţie şi fiecare a contribuit decisiv la urcarea lui Lazio pe podiumul din Serie A.

Golurile de 3 şi 4-0 au fost dovada că, în sfârşit, formaţia din Roma a ajuns la maturitate în mandatul ”bancherului” Sarri. Faze dintr-o atingere, călcâie şi finalizări de o calitate tehnică de excepţie.

Lazio are cea mai bună apărare din campionat, cu doar cinci goluri primite, la egalitate cu Atalanta, şi al doilea cel mai bun atac, cu 21 de goluri marcate. Doar Napoli a dat mai multe, 22.

Totodată, formaţia ”biancocelestă” dă şi unul dintre golgheterii din Serie A, pe Immobile, care l-a egalat în top pe Marko Arnautovic (Bologna).

În clasament, Lazio se află pe locul 3, cu 20 de puncte, iar Fiorentina pe 13, cu 9 puncte. Lider este Napoli, cu 23 de puncte.

Afla mai multe despre: laziosarriserie a 

viewscnt
Articole similare