Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lazio îşi ia "extraterestru". Italienii, gata să-i facă o ofertă-bombă lui Ivan Rakitic

Lazio îşi ia "extraterestru". Italienii, gata să-i facă o ofertă-bombă lui Ivan Rakitic

Serie A

Comentarii

Ivan Rakitic (32 de ani) a fost scos la vânzare de FC Barcelona, iar mijlocaşul croat nu duce lipsă de oferte. Mai multe cluburi din Italia şi Spania sunt interesate de serviciile sale.

Vicecampionul mondial din 2018 e dorit cu precădere în Serie A. După Inter, Juventus şi Napoli, se pare că Lazio ar fi şi ea interesată de aducerea lui Ivan Rakitic. Il Tiempo, preluat şi de Sport, scrie că reprezentanţii lui Lazio au intrat deja în contact cu agenţii lui Rakitic şi sunt gata să-i facă o ofertă-bombă pentru următoarele trei sezoane. Lazio poate ajunge în Liga Campionilor în sezonul viitor şi are nevoie de jucători de calitate în echipă.

Rakitic a primit numeroase oferte, dar se pare că nu ar vrea să plece din Spania. Acesta vrea să revină la Sevilla, acolo de unde a fost cumpărat în 2014 de Barcelona. Motivul e simplu. E iubit la formaţia andaluză, dar mai există şi un alt motiv. Soţia lui Rakitic, Raquel Mauri, e din Sevilla şi aceasta ar putea juca un rol important în decizia fotbalistului. Rakitic şi Raquel Mauri s-au cunoscut la Sevilla.

Sevilla preferă să-l aducă gratis pe Rakitic, iar din Spania acesta mai e dorit şi de Atletico Madrid. În Italia, Inter, Juventus, Napoli şi Lazio l-ar dori pe croat. Barca vrea să-l trimită pe Rakitic ca monedă de schimb ori la Juventus, în schimbul lui Pjanic, ori la PSG, într-o tranzacţie pentru Neymar. Dacă nu, catalanii vor măcar să obţină 20 de milioane de euro în schimbul său.



În ceea ce o priveşte pe Lazio, Rakitic ar fi înlocuitorul perfect pentru Sergej Milinkovic-Savic, mijlocaşul curtat al echipei de pe Olimpico. Italienii vor avea bani de investit şi cred că Rakitic ar fi o bună afacere pentru club.

Ivan Rakitic mai are contract cu FC Barcelona până în vara lui 2021.

Afla mai multe despre: ivan rakiticfc barcelonatransferlazio 

viewscnt
Articole similare