Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lazio nu începe cu "balaurii" la Cluj! Cum va arăta primul "11" trimis de Inzaghi în meciul cu CFR Cluj

Lazio nu începe cu "balaurii" la Cluj! Cum va arăta primul "11" trimis de Inzaghi în meciul cu CFR Cluj galerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj va juca în prima etapă din grupele UEFA Europa League cu Lazio Roma, dar cele mai mari vedete ale italienilor nu vor începe din primul minut meciul de la Cluj.

Un lucru deja ştiut este că echipele din Serie A nu se concentrează pe Europa League, cel puţin când competiţia se află încă în faza grupelor. Lazio are un început mai greu de campionat, iar antrenorul Simone Inzaghi preferă să îşi odihnească cei mai importanţi fotbalişti pentru meciul din campionat, cu Parma. 

După antrenamentul de miercuri, site-ul Cittaceleste.it, foarte apropiat de echipă, şi-a dat seama de primul "11" pe care îl va trimite în teren Simone Inzaghi în meciul de la Cluj, care va fi joi, de la ora 19:55, în direct la Telekom Sport 1. La formaţia italiană vor avea loc câteva debuturi, în timp ce golgheterul Immobile sau românul Ştefan Radu vor fi doar pe banca de rezerve. Cu toate acestea, vor fi şi nume importante care vor începe meciul pe teren. 

CUM VA ARĂTA ECHIPA LUI LAZIO ÎN MECIUL CU CFR CLUJ 

Echipă probabilă Lazio: Strakosha – Vavro, Acerbi, Bastos, Lazzari – Milinkovic-Savic, Leiva, Berisha, Jony – Correa, Caicedo.


Ciro Immobile şi Ştefan Radu nu vor fi titulari la Cluj 

Simone Inzaghi a procedat într-o manieră asemănătoare şi în meciul cu FCSB, din februarie 2018. Atunci, Lazio a pierdut la Bucureşti, 0-1, graţie golului marcat de Harlem Gnohere, dar şi datorită paradelor salvatoare ale lui Andrei Vlad. La retur, însă, Lazio i-a răpus pe "roş-albaştri" cu 5-1. 

Afla mai multe despre: laziocfr cluj 

viewscnt
Articole similare