Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lazio, primul transfer pentru Liga Campionilor după ce l-a ratat pe David Silva! Fotbalistul va semna pe doi ani

Lazio, primul transfer pentru Liga Campionilor după ce l-a ratat pe David Silva! Fotbalistul va semna pe doi ani

Serie A

Comentarii

Lazio face primul transfer pentru Liga Campionilor. Echipa lui Ştefan Radu (33 de ani) va juca în grupele competiţiei stelelor în noul sezon, iar formaţia din "Cetatea Eternă" îl ia pe veteranul Pepe Reina (38 de ani), goalkeeperul lui AC Milan. Reina s-a săturat să fie rezerva lui Gianluigi Donnarumma pe San Siro şi vrea să joace din nou în UCL.

Jurnalistul italian Fabrizio Romano e cel care face anunţul important pentru Lazio. Deşi are 38 de ani, reina va semna un contract pe doi ani cu Lazio. Sursa citată susţine că afacerea e făcută deja, lipsind doar anunţul oficial că Reina o lasă pe AC Milan pentru Lazio. Pepe Reina a fost aproape de un transfer la Valencia, însă s-a săturat să aştepte după "Lilieci" şi va semna cu echipa din capitala Italiei.

E greu de crezut, însă, că Reina va fi titular la Lazio, având în vedere că Thomas Strakosha (25 de ani) a fost titular indiscutabil în sezonul trecut. Strakosha e un portar foarte bun şi are avantajul vârstei, iar cel mai probabil Reina va fi rezerva sa.

Lazio s-a calificat în Liga Campionilor după 13 ani şi are nevoie de experienţă pentru a face faţă în competiţie stelelor.



Italienii au ratat un alt transfer foarte bun. Lazio a negociat cu David Silva (34 de ani), spaniolul care în cele din urmă a semnat cu Real Sociedad, în LaLiga. Deşi erau mari şanse să semneze cu Lazio, Sociedad a reuşit să-l convingă pe Silva să accepte o revenire în prima ligă din Spania, unde a mai jucat pentru Celta Vigo şi Valencia.

Afla mai multe despre: pepe reinatransferlazioliga campionilor 

viewscnt
Articole similare