Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lazio s-a reprofilat după ce l-a pierdut pe David Silva. Italienii au început negocierile cu un "galactic" de la Real Madrid

Lazio s-a reprofilat după ce l-a pierdut pe David Silva. Italienii au început negocierile cu un "galactic" de la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Lazio a fost foarte aproape de a îl lua pe David Silva după despărţirea spaniolului de Manchester City, însă mijlocaşul a ales în cele din urmă Real Sociedad. Italienii s-au reprofilat imediat.

Tancredi Palmeri, un reputat jurnalist italian, a dezvăluit că Lazio a început negocierile cu James Rodriguez. Discuţiile sunt la început, momentan este negociat salariul fotbalistului, urmând ca după aceea, dacă totul este în regulă, italienii să facă o ofertă oficială celor de la Real Madrid. 

Playmaker-ul columbian nu mai este în planurile lui Zinedine Zidane şi este unul dintre starurile care se află pe lista jucătorilor care vor pleca în această vară de pe "Santiago Bernabeu". Adus ca un adevărat star în 2014, de la AS Monaco, care a primit 75 de milioane de euro în schimbul columbianului, James Rodriguez s-a "pierdut" în vestiarul plin de talente uriaşe şi nu a reuşit să fie titular de drept la Los Blancos. 

Nici după împrumutul la Bayern Munchen, Rodriguez nu a reuşit să îşi asigure un loc de titular în formaţia lui Zidane. În sezonul trecut, în care Real a câştigat titlul de campioană, Rodriguez a jucat doar 14 meciuri, reuşind să marcheze doar un gol. 32 de milioane de euro este cota fotbalistului, potrivit transfermarkt.com. 

Afla mai multe despre: james rodriguezlazio 

viewscnt
Articole similare