Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lazio - Sevilla, şocul 16-imilor Europa League! Ştefan Radu împotriva echipei cu cele mai multe trofee în competiţie

Lazio - Sevilla, şocul 16-imilor Europa League! Ştefan Radu împotriva echipei cu cele mai multe trofee în competiţie

UEFA Europa League

Comentarii

În ultimii 12 ani, Sevilla a câştigat de cinci ori Europa League, iar în acest an se gândeşte la un nou trofeu. Va fi prima întâlnire pe continent între cele două super puteri ale Italiei şi Spaniei.

Ştefan Radu şi Lazio au ajuns şi în acest an în 16-imile Europa League. Dacă în sezonul trecut au înfruntat-o pe FCSB, acum italienii vor avea parte de un super duel pentru accederea în faza următoare a competiţiei. Se duelează cu Sevilla, echipă care are parte de un sezon foarte bun până acum. Şi-a câştigat grupa de Europa League şi este pe locul 2 în La Liga după 16 etape, peste Atletico şi Real Madrid.

În schimb Lazio este abia pe poziţia a cincea în campionat şi a ajuns în primăvara europeană după ce a terminat pe locul secund într-o grupă cu Frankfurt, Marseille şi Apollon Limassol. Ştefan Radu a bifat un singur meci în actuala ediţie a competiţiei.  Interesant este că cele două nu s-au întâlnit până acum în cupele europene aşa că dubla din 16-imi va fi prima între italieni şi spanioli la acest nivel. 

Afla mai multe despre: laziosevillaştefan radu 

viewscnt
Articole similare