Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lazslo Balint, manager UTA: "Rezultatul de azi a venit în urma interpretării foarte corecte a lururilor pe care le-am gândit legate de acest meci"

Lazslo Balint, manager UTA: "Rezultatul de azi a venit în urma interpretării foarte corecte a lururilor pe care le-am gândit legate de acest meci"

Fotbal

Comentarii

UTA se apropie la doar 3 puncte de adversara ei directă din meciul de azi după această victorie. Ambele formaţii se luptă acum pentru un loc de play-off.

UTA a produs surpriza şi s-a impus astăzi cu 3-0 pe terenul celor de la Academica Clinceni, una dintre revelaţiile acestui campionat. Victoria îi apropie pe arădeni la numai un punct de locurile de play-off. Pentru managerul oaspeţilor, Laszlo Balint, rezultatul de azi nu este o surpriză.

Laszlo Balint: "Nu ştiu dacă neapătat la diferenţa asta de scor, dar am venit convinşi că putem să câştigăm. Ştiu potenţialul individual, fiecare conştientizează că poate mai mult şi de aia muncim în fiecare zi. Şi, apoi, noi ca grup progresăm uşor, uşor, poate nu spectaculos, dar facem paşi către o dezvoltare firescă. Rezultatul de azi a venit în urma interpretării foarte corecte a lururilor pe care le-am gândit legate de acest meci, apoi a atitudinii şi a dorinţei. Consumul energetic pe o asemena suprafaţă a fost foarte mare. Ne numărăm acum pe capete, fără să glumesc, inclusiv maseurul nostru s-a accidentat la jocul de azi."

Despre meciul cu Hermannstadt: "Ne aşteaptă un meci foarte greu cu Hermannstadt şi ne dorim să continuăm pe acestă linie. Rezultatul de azi şi mai ales scorul ne dă curaj, ne dă încredere şi ne dorim să legăm şi victoriile pentru că avem nevoie de această constanţă în rezultate. Vreau să mă uit mai mult la faptul că ne-am îndepărtată de zona periculoasă, asta e cel mai important că am mai pus trei puncte, departe de acea zonă fierbinte. Rămâne să vedem ce facem şi etapele viitoare pentru că vedeţi se scurg etapele, este important să acumulăm puncte. Important să fim mulţumiţi cu munca pe care o depunem după fiecare joc, pentru că acest echilibru cumva rămâne."

"Este prima oară când câştigăm la o diferenţă să spunem confortabilă. Rămâne mulţumirea mea că pe final al dat dovadă de momente, am fost destul de naivi. A fost acel penalty, apoi cornerul de la ultima fază în care Cliceni au fost periculoşi. A fost situaţia în care clinceni au avut ocazie foarte mare, iar Iacob a intervenit salvator. A fost un moment psihologic foarte important pentru că dacă gazdele reuşeau să egaleze, probabil că desfăşurarea meciurilui ar fi fost alta. Şi Roger a fost schimbat în urma unor probleme medicale şi e adevărat că în urma celor doupă schimbări pe care am fost obligat să le fac în oriam repriză, am fost condiţionat. Chiar dacă sunt 5 schimbări permise, ştim cu toţii că avem 3 modificări, plus schimbarea de la pauză. Repriza a doua am rămas cu o modificre şi am fost destul d e limitat în alegerea opţiunilor pentru a doua repriză." a spus în încheiere acesta.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: uta 

viewscnt
Articole similare