Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Le-a dat peste nas lui Messi şi Ronaldo! A fost făcută cea mai mare donaţie de un sportiv în lupta împotriva coronavirus

Le-a dat peste nas lui Messi şi Ronaldo! A fost făcută cea mai mare donaţie de un sportiv în lupta împotriva coronavirus

NFL

Comentarii

Mulţi sportivi, în speciali fotbalişti, au donat bani pentru spitale şi organizaţii de sănătate în lupta împotriva noului coronavirus. Cea mai mare, de până acum, a fost făcută de un sportiv american.

Drew Brees, fotbalist american, a anunţat că el si şotia lui au donat 5 milioane de dolari statului Louisana, pentru lupta împotriva pandemiei de coronavirus. Această veste vine la mai puţin de o săptămână după ce antrenorul său, Sean Payton a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Quarterback-ul de la New Orleans Satins tocmai şi-a prelungit contractul. Urmând să încaseze 20 de milioane de dolari pentru următorul sezon. Ca o comparaţie, fotbalişti precum Lionel Messi, Robert Lewandowski sau Cristiano Ronaldo au donat câte un milion de euro către spitale. Aceeaşi sumă de bani au donat-o şi antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, dar şi lupătorul MMA Conor McGregor. 

Afla mai multe despre: drew breesfotbal americancoronavirus 

viewscnt
Articole similare