Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Le-a furat "perla" din Copou! Dylan Flores a fost prezentat oficial la Sepsi şi e bun de joc pentru meciul cu CFR Cluj din Cupă

Le-a furat "perla" din Copou! Dylan Flores a fost prezentat oficial la Sepsi şi e bun de joc pentru meciul cu CFR Cluj din Cupă

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a înţeles cu Dylan Flores, mijlocaş ofensiv costarican, care a impresionat în acest sezon la Poli Iaşi. Fotbalistul urmează să semneze miercuri dimineaţă cu echipa covăsneană, susţin surse din cadrul clubului ieşean.

Fotbalistul de 25 de ani se afla în ultimele 6 luni de contract, iar şefii lui Sepsi au făcut tot posibilul pentru a-l convinge să vină din această iarnă la Sfântu Gheorghe.

"Sepsi OSK a continuat campania de transferuri: clubul nostru a ajuns la un acord şi cu mijlocaşul ofensiv costarican Dylan Flores. Jucătorul în vârstă de 25 de ani, care ultima oară a evoluat la Poli Iaşi, a semnat un contract cu Sepsi OSK valabil până la 30 iunie 2020. Flores a mai jucat până acum la mai multe echipe din Costa Rica, cum ar fi Alajuelense, Cartaginés, Saprissa, CS Uruguay, precum şi la Tondela din Portugalia", se arată în comunicat emis de clubul covăsnean.

Jucătorul este suspendat şi nu va putea juca împotriva Viitorului, însă sunt mari şanse să fie titular miercurea viitoare, când Sepsi dă peste CFR Cluj în Cupa României. 

Afla mai multe despre: sepsitransferiasimutaredylan flores 

viewscnt
Articole similare