Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Le-a refuzat pe Bayern şi pe Juventus, iar Real Madrid vrea să scape de el. Salvarea lui James Rodriguez vine din Premier League

Le-a refuzat pe Bayern şi pe Juventus, iar Real Madrid vrea să scape de el. Salvarea lui James Rodriguez vine din Premier League

Fotbal

Comentarii

James Rodriguez nu îşi mai găseşte locul la Real Madrid, iar echipa din capitala Spaniei îşi doreşte să îl vândă în această vară, pentru a nu îl ceda liber de contract în 2021.

Gheata de Aur a Cupei Mondiale din 2014 ar fi putut rămâne la Bayern în vara trecută, unde a fost împumutat de Real, dar a dorit să se întoarcă la Madrid. James nu a prins însă prea multe minute sub comanda lui Zidane în acest sezon şi va părăsit gruparea madrilenă.

Salvarea columbianului vine din Premier League, unde este dorit de Arsenal, Everton şi Wolves, scrie Marca. Carlo Ancelotti îl cere cu insistenţă în echipa. Cei doi au mai lucrat împreună la Real şi la Bayern.

James Rodriguez a fost cumpărat de Real Madrid în 2014, când i-a plătit 75 de milioane de euro lui Monaco în schimbul său. Între 2017 şi 2019, columbianul a fost împrumutat la Bayern, unde a înscris 15 goluri în 67 de partide.

Afla mai multe despre: james rodriguezreal madridarsenalancelotti 

viewscnt
Articole similare