Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Le-a refuzat pe Manchester City şi United pentru că vrea la Barcelona. Super starul care e gata să spună DA campioanei Spaniei

Le-a refuzat pe Manchester City şi United pentru că vrea la Barcelona. Super starul care e gata să spună DA campioanei Spaniei

Manchester City

Comentarii

Lautaro Martinez este unul dintre atacanţii la mare modă în fotbalul european. Visul său pare legat de Messi şi Barcelona.

Daily Mail scrie că atât Manchester City, cât şi rivala sa din oraş, United, s-au arătat interesate de transferul lui Lautaro Martinez.

Unul dintre cei mai interesanţi atacanţi din fotbalul mondial în acest moment, Lautaro i-ar fi transmis agentului său că nu este interesat să plece de la Inter Milano decât pentru un transfer la FC Barcelona. Martinez îşi doreşte să evolueze alături de Leo Messi, idolul copilăriei sale.

Argentinianul nu va avea o misiune facilă în a-şi îndeplini dezideratul. Inter Milano nu are de gând să renunţe prea uşor la el, iar Barcelona ar trebui să plătească pentru serviciile sale cele 111 milioane de euro cât înseamnă clauza de reziliere a fotbalistului argentinian.

În vârstă de 22 de ani, Martinez s-a transferat la Inter Milano în 2018 de la Racing Club. Are deja 25 de goluri în 62 de meciuri disputate pentru formaţia din Milano, iar pentru naţionala argentiniană a punctat de 9 ori în 17 meciuri. Pe Lautaro Martinez îl poţi urmări weekend de weekend la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: lautaro martinezfc barcelona 

viewscnt
Articole similare