Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Le-am oferit şansa de a face istorie! A fost sărbătoare în Macedonia de Nord după ce România s-a încurcat. Ce au scris publicaţiile din ţara care ne poate lăsa acasă: "Neaşteptat”

Le-am oferit şansa de a face istorie! A fost sărbătoare în Macedonia de Nord după ce România s-a încurcat. Ce au scris publicaţiile din ţara care ne poate lăsa acasă: "Neaşteptat”

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României s-a încurcat cu Islanda, iar vestea a fost primită cu bucurie în Macedonia de Nord. Jurnaliştii străini au vorbit despre "cadoul" făcut de tricolori şi le-au mulţumit nordicilor.

Naţionala Macedoniei de Nord poate scrie istorie

Naţionala României le-a oferit şansa jucătorilor din Macedonia de Nord de a ajunge, în premieră, la un "baraj" pentru Campionatul Mondial. Joi, echipa condusă de Mirel Rădoi avea nevoie de victorie pentru a reveni pe locul secund, preluat de Macedonia de Nord după 5-0 în Armenia, dar tricolorii s-au împiedicat şi au remizat, scor 0-0. Presa din Macedonia de Nord a sărbătorit momentul. 

Topsport.mk: "Dacă batem Islanda, ce ne stă în cale spre Qatar 2022? Cu o victorie împotriva Islandei, duminică, intrăm pentru prima dată în 'barajul' pentru calificarea la cea mai importantă competiţie din lume. Islandezii ne-au făcut un favor şi trebuie să-i învingem pentru 'baraj'".

Derbi.mk: "Macedonia îşi decide singură soarta pentru 'baraj'. Islanda i-a 'furat' României două puncte. Au fost veşti bune de la Bucureşti, unde România nu a învins Islanda".

Sport1.mk: "Macedonia e la o singură victorie de cel mai mare succes din istoria participărilor în preliminariile Campionatului Mondial. Totuşi, ce ne aşteaptă nu e un 'baraj' obişnuit, ci unul în care trebuie să fim mai buni decât alte două naţionale. Această generaţie a Macedoniei a adus cea mai mare bucurie din ultimii 30 de ani în fotbal".

Sportmedia.mk: "România a avut totul în mânile sale. A avut nevoie de victorie cu Islanda şi Liechtenstein pentru a termina treaba începută, dar românii au remizat cu islandezii. Macedonia de Nord porneşte în pole-position pentru locul secund înaintea ultimului meci din grupă".

Sportclub.mk: "Un cadou superb din partea Islandei. Gazdele (n.r. - românii) au fost mai bune, au creeat multe ocazii, au lovit bara, dar nu au scuturat plasa. Meciul istoric împotriva Islandei are loc duminică, la Skopje".

Sportski.mk: "Mulţumim, Islanda! Totul s-a potrivit pentru naţionala Macedoniei. Deşi islandezii nu mai aveau nicio şansă de a prinde 'barajul', nu i-au lăsat pe români să câştige acasă. România, deşi favorită, a terminat 0-0, un rezultat neaşteptat".

Clasamentul grupei, înaintea ultimei etape: Germania – 24 de puncte, Macedonia de Nord - 15 puncte, România - 14 puncte, Armenia - 12 puncte, Islanda - 9 puncte, Liechtenstein - un punct. Germania este calificată la CM din Qatar.

Ultima etapă programează, la 14 noiembrie, partidele Liechtenstein – Romania, Armenia – Germania şi Macedonia de Nord – Islanda, toate de la ora 19.00.

 
 

Afla mai multe despre: romaniamacedonia de nordcampionatul mondial 

viewscnt
Articole similare