Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Le-am spus la pauză lucrul ăsta!" Cum a evitat Bogdan Andone cea mai mare ruşine din istoria clubului FCSB

"Le-am spus la pauză lucrul ăsta!" Cum a evitat Bogdan Andone cea mai mare ruşine din istoria clubului FCSB

FCSB

Comentarii

Antrenorul echipei FCSB, Bogdan Andone, a mărturisit că, la pauza meciului cu Alaşkert, le-a transmis jucătorilor săi că trebuie să marcheze neapărat în partea secundă, deşi "roş-albaştrii" erau calificaţi şi la scorul înregistrat la finalul primei părţi, 3-1 pentru armeni.

"Nu ştiu dacă (n.r. - ar fi fost cea mai mare ruşine) din istoria fotbalului românesc, dar pentru clubul FCSB, da. Le-am spus la pauză lucrul ăsta, ca să ne calificăm trebuie să marcăm neapărat gol, nu să aşteptăm să marcăm", a declarat Bogdan Andone, la Pro-X.

FCSB a fost învinsă, joi, la Giurgiu, cu scorul de 3-2 (3-1), de Alaşkert Erevan, în manşa secundă a turului al doilea preliminar al Ligii Europa. În tur, FCSB s-a impus cu 3-0 şi, în faza următoare, va evolua cu echipa cehă Mlada Boleslav, primul meci disputându-l pe teren propriu, la 8 august, iar returul al 15 august.

"A fost o seară dificilă pentru noi, dar ţin să îi felicit pe băieţi pentru tăria de caracter din repriza a doua. Au reuşit să califice partida în turul următor. Nu mă tem de absolut nimic, în fotbal e posibil orice, ca joc, ca rezultat, ca reacţii ale patronilor.

Am avertizat încă de la meciul trecut că meciul nu este jucat, este o echipă periculoasă, cu jucători de calitate în atac. Am început meciul bine, marcând, dar apoi am făcut două greşeli pe fază defensivă, care ne-au costat două goluri şi primirea cartonaşului roşu.

Nu vreau să comentez, a fost o greşeală de joc, de interpretare a fazei, din păcate pentru el şi pentru echipă s-a lăsat cu roşu şi gol. Trebuie să înveţe din greşelile astea, trebuie să le elimine, pentru că singurul care are de pierdut e el", a mai spus Bogdan Andone.

Afla mai multe despre: andone 

viewscnt
Articole similare