Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Le-au căzut ”şepcile” pe ochi. Falub: ”Ne-a lipsit şansa cu Dinamo. Puteam să-i învingem în timpul regulamentar”

Le-au căzut ”şepcile” pe ochi. Falub: ”Ne-a lipsit şansa cu Dinamo. Puteam să-i învingem în timpul regulamentar”

Cupa României

Comentarii

”U” Cluj a fost aproape de o surpriză cu Dinamo, în optimile Cupei României, dar jucătorii lui Adrian Falub au clacat la loviturile de la 11 metri. Antrenorul Universităţii spune că echipa sa putea câştiga încă din timpul regulamentar, însă norocul n-a fost de partea lor.

Cu o echipă plină de jucători experimentaţi, ”U” Cluj - echipă de liga a treia - a jucat de la egal la egal cu Dinamo. Scorul după timpul regulamentar a fost 1-1, dar Giurgiu a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 4. Meciul a ajuns la penalty-uri, unde ”U” a marcat o singură dată. Adrian Falub spune că şansa a făcut diferenţa:

”Am fost foarte aproape, dar până la urmă am pierdut. Ne-a lipsit şansa astăzi. Am ratat un penalty, am avut ocazii... Cred că puteam să câştigăm în timpul regulamentar. O calificare ar fi însemnat ceva senzaţional. Ar fi fost important să arătăm cu se poate pornind de la zero. Nu am făcut un joc destul de bun, dar nouă ne lipseşte ritmul unor asemenea meciuri. Avem jucători de calitate, dar suntem în Liga a 3-a şi ne lipseşte ritmul unor asemenea meciuri. După penalty-urile astea trebuie să ne recuperăm, pentru că nu este uşor. Am exersat penalty-urile, dar uneori câştigi, alteori pierzi”, a declarat Adrian Falub pentru Telekom Sport.

Gabriel Giurgiu este şi el de părere că ”U” o putea elimina pe Dinamo. Mijlocaşul de 35 de ani a ratat un penalty în minutul 4 şi spune că acel moment a fost decisiv în lupta pentru calificare: ”Sunt supărat că am ratat acel penalty, dar acum nu pot să dau timpul înapoi. Trebuia să câştigăm. Am fost pregătiţi, ne-am dorit foarte mult să ne calificăm. Din păcate pentru noi, nu am reuşit să înscriem ca să ne calificăm. Ne era şi nouă dor de aceste meciuri cu echipe din Liga 1”.

Florescu: ”N-a fost nicio deosebire între noi şi Dinamo”

George Florescu a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. Mijlocaşul de 33 de ani putea închide meciul în minutul 88, dar ”foarfeca” sa a fost deviată. La penalty-uri, a tras în transversală. Florescu spune însă că ”U” Cluj a luptat de la egal la egal cu Dinamo:

Cred că n-a fost nicio deosebire între noi şi Dinamo. Poate chiar cu un plus în dreptul nostru. Am demonstrat că avem o echipă foarte bună. Avem şi nişte suporteri senzaţionali. Mă simt mândru că sunt ”universitar”. Când îi ai pe suporteri alături, eşti obligat să dai 100%. Din păcate am pierdut, din păcate am ratat şi eu la penalty-uri, am lovit bara. Este puţin trist, dar poate să fie şi o experienţă bună dacă ştim cum să o tratăm. Noi suntem jucători de Liga a 3-a, ăsta este nivelul nostru acum”, a spus Florescu.

Afla mai multe despre: adrian falubu clujdinamocupa romaniei 

viewscnt
Articole similare