Experiențe împreună.
You are here:

”Le va fi greu celor care vin după această perioadă!” Nicolae Dică, semnal de alarmă după ce mai mulţi jucători de la FCSB s-au întors la antrenamente EXCLUSIV

”Le va fi greu celor care vin după această perioadă!” Nicolae Dică, semnal de alarmă după ce mai mulţi jucători de la FCSB s-au întors la antrenamente EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Cazurile de COVID-19 de la FCSB încep să se risipească. Încă trei jucători ai roş-albaştrilor au ieşit din izolare şi au revenit, miercuri, la antrenamente.

FCSB a devenit, în urmă cu aproape două săptămâni, un adevărat focar de COVID-19, după ce au apărut nu mai puţin de 17 cazuri la echipă. Formaţia antrenată de Edi Iordănescu începe să-şi recupereze din jucători. Fanatik a anunţat că alţi trei jucători au ieşit din izolare şi au revenit la antrenamentele roş-albaştrilor.

Sursa citată susţine că Iulian Cristea, Răzvan Oaidă şi Andrei Cordea s-au refăcut şi chiar pot fi folosiţi în meciul de duminică, cu FC Argeş. Acesta este al doilea "val" de jucători care ies din izolare, după ce Budescu, Straton şi Şerban au revenit în cadrul şedinţelor de pregătire. O altă veste bună este cea că Florin Tănase ar putea juca împotriva argeşenilor, în ciuda entorsei suferite la partida cu cealaltă echipă din judeţ, CS Mioveni.

Invitat în studioul Telekomsport, Nicolae Dică a declarat că jucătorii care vor reveni după perioada de izolare vor avea dificultăţi şi vor avea nevoie de cel puţin o săptămână pentru a se pune la punct. 

”Le va fi greu celor care vin după această perioadă!”

”Le va fi greu celor care vin după această perioadă. Au nevoie de cel puţin o săptămână pentru a se pune la punct. Nu ştiu dacă ei au făcut ceva în această perioadă, dacă au avut simptome. Dacă n-au avut simptome, poate au făcut ceva”, a spus Nicolae Dică, pentru Telekomsport. 

Edi Iordănescu a revenit şi el la antrenamentele FCSB

O altă revenire importantă la FCSB este cea a antrenorului Edi Iordănescu şi a celor din stafful său care au fost declaraţi pozitivi. Iordănescu Jr. a scăpat de Coronavirus şi a revenit să-şi conducă jucătorii la şedinţele de pregătire şi meciuri. Cât a lipsit, locul lui Edi Iordănescu a fost ţinut de Eugen Nae, antrenor cu portarii în stafful lui Cosmin Olăroiu. Oli a fost de acord să-şi lase omul, care a mai lucrat la FCSB, să-i ajute pe roş-albaştri.

viewscnt
Articole similare