Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LeBron James a semnat cu LA Lakers şi va încasa 154.000.000 $ în următorii patru ani! Reacţia lui Ibrahimovic

LeBron James a semnat cu LA Lakers şi va încasa 154.000.000 $ în următorii patru ani! Reacţia lui Ibrahimovic

NBA

Comentarii

LeBron James (33 ani) nu a stat prea mult pe gânduri după ce a ales să nu-şi extindă înţelegerea cu Cleveland Cavaliers. Cel mai bun baschetbalist al planetei a semnat oficial cu LA Lakers, una dintre francizele legendare din NBA, condusă în prezent la nivel administrativ de Magic Johnson.

James va evolua în următorii patru ani în Staples Center şi va încasa aproximativ 154 de milioane de dolari în toată această perioadă doar din contract. 

LeBron s-a calificat de fiecare dată în finală în precedentele opt sezoane, de patru ori cu Miami Heat şi de alte patru ori cu Cleveland Cavaliers. Nu a reuşit să câştige decât trei trofee, asta şi pentru că în multe dintre aceste meciuri i-a stat în faţă Golden State Warrios, cea mai performantă franciză din NBA la ora actuală.

Totuşi, în 2016, James a reuşit o revenire miraculoasă, de la 1-3 în finală, aducând titlul în Cleveland după o lungă aşteptare. 

Zlatan Ibrahimovic, jucătorul lui LA Galaxy, a reacţionat imediat la auzul acestei veşti şi a postat un mesaj caracteristic: "Acum LA are un Zeu şi un Rege"

Afla mai multe despre: lebron jamesla lakerscleveland cavaliersnba 

viewscnt
Articole similare