Experiențe împreună.
You are here:

LeBron James aduce acuze grave proprietarilor de echipe din NFL: ”Au mentalitate sclavagistă”

LeBron James aduce acuze grave proprietarilor de echipe din NFL: ”Au mentalitate sclavagistă”

NBA

Comentarii

Baschetbalistul LeBron James a afirmat, vineri, că proprietarii echipelor din Liga de Fotbal American (NFL) au mentalitate sclavagistă, relatează The Guardian.

“În NFL câţiva bărbaţi în vârstă, albi, sunt proprietarii echipelor şi au acea mentalitate sclavagistă. Este ceva de genul: asta este echipa mea. Faci ce îţi spun eu să faci. Dacă nu, ne debarasăm de voi toţi”, a spus James ln emisiunea The Shop de la HBO.

În NBA, jucătorii sunt trataţi diferit, a menţionat James. “Diferenţa dintre NBA şi NFL constă în ceea ce credem în NBA că poate fi jucătorul. În potenţial. În NFL, este aşa: să vedem ce poţi să faci pentru mine în această duminică, sau luni sau joi, iar dacă nu eşti bun, trecem la altcineva”.

Comentariile lui James vin în contextul în care ultimele sezoane din NFL au fost marcate de proteste ale jucătorilor la intonarea imnului, care au atras reacţia negativă a patronilor, aceştia cerând ca sportivii respectivi să nu fie folosiţi.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe