Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LeBron James despre fotbaliştii preferaţi: Ronaldo şi nebunul de Zlatan! Profit uriaş făcut cu Liverpool

LeBron James despre fotbaliştii preferaţi: Ronaldo şi nebunul de Zlatan! Profit uriaş făcut cu Liverpool

Baschet

Comentarii

Triplul campion NBA este un mare fan al fotbalului european şi, cu o ocazia auto-izolării, a postat un video în care vorbeşte despre fotbaliştii pe care îi admiră. Cristiano Ronaldo şi Zlatan Ibrahimovic sunt printre cei pe care îi admiră cel mai mult.

Cu milioane de fani conectaţi la contul său de Instagram, LeBron a răspuns unei întrebări puse de un fan.

”Jucătorul de fotbal preferat? Am câţiva, câţiva mari fotbalişti”. ”În primul rând toţi jucătorii lui Liverpool”, a spus Lebron, care deţine şi o mică parte din acţiunile clubului britanic. ”Mbappe, Neymar, Cristiano Ronaldo, toţi sunt realmente legende. Îmi plac enorm. Aceştia ar fi câţiva dintre ei”.

A adăugat apoi: ”Messi, da, desigur. Messi, o legendă. Zlatan? Omul e nebun! Nebun, dar al naibii de bun”.



În 2011, LeBron James (35 de ani) a semnat un contract cu Fenway Sport Group pentru a achiziţiona o mică parte din acţiunile lui Liverpool şi, de atunci, a asistat la mai multe meciuri.

Profit uriaş făcut de LeBron

Investiţia lui LeBron a fost de 6,5 milioane de dolari, sumă în schimbul căreia a primit 2% din acţiuni. De atunci, valoarea acţiunilor a crescut enorm. Darren Rovell scria pentru ESPN că valoarea actuală a acelor acţiuni a ajuns la aprope 32% de dolari.

Valoarea totală a clubului, din 2011 până în 2019, a crescut de la 477 de milioane de dolari la aproape 1,5 miliarde! Mai mult, experţii financiari spun că nimeni nu ar putea cumpăra clubul fără a achita cel puţţin 1,6 miliarde.

CLICK AICI PENTRU VIDEO CU LEBRON JAMES

Afla mai multe despre: lebron jamesronaldozlatanmessiliverpool 

viewscnt
Articole similare