Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LeBron James, încurajat de 19.000 de spectatori la primul său meci în Staples Center

 LeBron James, încurajat de 19.000 de spectatori la primul său meci în Staples Center

Baschet

Comentarii

LeBron James, starul baschetului american, care a semnat în această vară cu echipa Los Angeles Lakers, a avut parte de o primire călduroasă din partea suporterilor grupării californiene, la primul său meci disputat în arena Staples Center, în cadrul pregătirilor pentru sezonul 2018-2019.

"King James" a înscris 13 puncte în 15 minute de joc, în cursul jocului pierdut de Lakers în faţa formaţiei Denver Nuggets (111-113), reuşind totodată 3 recuperări, 2 interceptări şi 3 assist-uri.

La debutul său oficial la Los Angeles, triplul campion NBA a fost încurajat de 19.000 de spectatori, care au umplut tribunele arenei Staples Center, însă timpul său de joc a fost redus, James urmărind o bună parte din cel de-al treilea sfert şi finalul întâlnirii de pe banca de rezerve.

 


Acesta a fost al doilea eşec în tot atâtea meciuri de pregătire pentru Lakers, înaintea startului noii ediţii a NBA, pe 16 octombrie.

LeBron James, în vârstă de 33 de ani, s-a despărţit în luna iulie de Cleveland Cavaliers, echipă la care a evoluat din 2014 şi alături de care a cucerit titlul de campion al NBA în 2016. El a semnat un contract pe patru ani, în valoare de 154 milioane dolari (131 milioane euro) cu Los Angeles Lakers, cea mai titrată franciză din liga nord-americană, dar care nu a mai reuşit calificarea în play-off din 2013.

Afla mai multe despre: lebron jamesbaschetspecialmoment 

viewscnt
Articole similare