Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LeBron James, primul jucător din istoria NBA care a depăşit pragul de 39.000 de puncte în carieră

LeBron James, primul jucător din istoria NBA care a depăşit pragul de 39.000 de puncte în carieră

NBA

Comentarii

Deja cel mai bun marcator din istoria NBA, LeBron James a devenit marţi seară singurul jucător din istoria NBA cu peste 39.000 de puncte reuşite în carieră, informează nba.com.

James a atins această bornă cu un coş de 3 puncte în prima parte a meciului câştigat de Los Angeles Lakers cu 131-99 în faţa celor de la Utah Jazz. El a reuşit în total 17 puncte, iar Lakers a încheiat neînvinsă în grupele turneului NBA In-Season.

"Am fost felicitat de coechipierii mei şi de antrenori, (dar) nu am avut ocazia să îmi dau seama ce înseamnă asta", a spus James. "Au fost atât de mulţi jucători mari care au trecut prin această ligă de la începutul timpului şi atât de mulţi mari marcatori. Să fii capabil să reuşeşti ceva în premieră, cred că asta este întotdeauna ceva cool. Este un moment incredibil."

James continuă să joace la un nivel înalt în cel de-al 21-lea sezon, cu o medie de 26,4 puncte, 8,2 recuperări şi 6,5 assist-uri. În ritmul său actual - şi presupunând că nu se accidentează - James ar trebui să ajungă la 40.000 de puncte până în pauza All-Star.

Afla mai multe despre: lebron james 

viewscnt
Articole similare