Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leclerc e de neoprit pe circuit la jocuri video. Pilotul de la Ferrari face legea în F1 Esports

Leclerc e de neoprit pe circuit la jocuri video. Pilotul de la Ferrari face legea în F1 Esports

Formula 1

Comentarii

Charles Leclerc, pilotul echipei de Formula 1 Ferrari, s-a impus duminică în cea de-a treia etapă din F1 Esports Virtual Grand Prix Series, pe circuitul de la Shanghai (China), informează L'Equipe.

Plecat din pole position, Leclerc a reuşit un start excelent, preluând cu uşurinţă comanda cursei, singurul care a reuşit să ţină ritmul cu monegascul fiind Alexander Albon (Red Bull). Thailandezul a reuşit chiar să-l depăşească la un moment dat pe Leclerc şi să treacă la conducerea cursei, însă pilotul de la Ferrari a revenit în frunte după oprirea la standuri.

Pilotul echipei Ferrari l-a depăşit pe Albon în cel de-al 11-lea tur şi, după ce toţi piloţii au trecut pe la standuri, s-a îndreptat către victorie, trecând linia de sosire cu un avans de trei secunde faţă de thailandez. Chinezul Guanyu Zhou (Renault) a ocupat poziţia a treia, devansându-l pe belgianul Stoffel Vandoorne (Mercedes) în ultimul tur.

Graţie acestui succes, al doilea în acest campionat virtual, după cel înregistrat în urmă cu două săptămâni în Australia, Charles Leclerc poate fi considerat cel mai bun pilot de esports pe jocul F1 2019.

Afla mai multe despre: formula 1 

viewscnt
Articole similare