Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lecţia de modestie oferită de soţia lui Gigi Becali la o sesiune de cumpărături în Madrid: ”Este o femeie deosebită”

Lecţia de modestie oferită de soţia lui Gigi Becali la o sesiune de cumpărături în Madrid: ”Este o femeie deosebită”

Diverse

Comentarii

Florin Nedelcu, ofiţer de legătură UEFA, care a condus de-a lungul timpurilor delegaţiile unor echipe uriaşe, a povestit un episod surprinzător cu Luminiţa Becali, soţia lui Gigi Becali, în timpul unei sesiuni de cumpărături în Madrid.

De-a lungul timpului, Florin Nedelcu a fost ofiţer de legătură UEFA, translator şi colaborator al FRF. A ajuns astfel să conducă delegaţiile unor mari echipe din străinătate, dar şi de la noi din ţară. Printre altele, Florin Nedelcu a însoţie şi delegaţia FCSB-ului la un meci cu Real Madrid, în 2006, în Liga Campionilor, când Gigi Becali şi Ramon Calderon au oferit celebra scenă în care s-au făcut ”fraţi de sânge”.

Însă Florin Nedelcu a rămas foarte impresionat de soţia lui Gigi Becali, care a mers şi ea în acea delegaţie. Într-un interviu pentru Playsport.ro, Nedelcu spune că Luminiţa Becali i-a oferit o lecţie de modestie. Acesta povesteşte că doamna Becali l-a rugat să o însoţească la o sesiune de cumpărături prin Madrid şi Gigi Becali i-a oferit nu mai puţin de 30.000 de euro pentru cheltuială.

Însă Luminiţa Becali a refuzat şi i-a transmis că nu are nevoie de mai puţini bani. Ajunsă la cumpărături, soţia lui Gigi Becali a remarcat o haină care nu purta semnătura vreunui brand celebru, dar a decis să o cumpere abia după ce Florin Nedelcu i-a aranjat să-i pună o etichetă Gucci. Motivul pentru care a ţinut la această etichetă este că Gigi Becali ar fi ajuns să-i reproşeze că nu-şi cumpără haine de firmă:



”Un episod m-a impresionat şi nu are legătură cu fotbalul. Gigi a fost însoţit de soţia lui şi, într-o dimineaţă, mi-a transmis că îmi dă doi bodyguarzi să mă duc cu doamna să facă nişte cumpărături. În faţa mea a scos o tuflă cu 30.000 de euro şi i-a dat soţiei. Doamna, care este o femeie deosebită, a refuzat, spunând că-i ajung 5, 6 mii. „Lasă, să ai la tine” şi Gigi i-a întins 15 mii. Şi să vezi cât de modestă este femeia asta!

Am fost la toate mărcile posibile, cartierul Serrano este locul cu cele mai scumpe firme de modă din lume. A cumpărat mici chestii şi, la un moment dat, am intrat într-un magazin oarecare, la Il Corte Ingles, unde a văzut pe un meanechin o haină de piele culoarea coniac. S-a uitat la preţ, 800 de euro. „Cred că asta nu e de piele”. Mi-am dat cu părerea spunând că e de piele, însă nu e de firmă, iar după ce a probat, şi-i venea turnat, a zis că îi este frică să o cumpere, că dacă vede Gigi că nu e de firmă, o s-o certe.

Eu aveam un prieten la Galeria Preciadas, unde se găsea magazinul şi ştiam că există o croitorie pentru magazine. L-am sunat şi l-am rugat dacă poate să schimbe căptuşeala şi o emblemă. Am dat haina acolo, cât ne-am mai plimbat prin magazine, într-o oră au terminat. Haina de 800 de euro devenise Gucci”,
a povestit Florin Nedelcu pentru Playsport.ro.

Afla mai multe despre: luminita becali 

viewscnt
Articole similare