Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lecţie de fair-play! Cum a comentat Mirel Rădoi eliminarea lui Gabi Tamaş în meciul cu Serbia

Lecţie de fair-play! Cum a comentat Mirel Rădoi eliminarea lui Gabi Tamaş în meciul cu Serbia

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi i-a luat apărarea lui Gabi Tamaş, cel care a fost printre cei mai slabi în egalul cu Serbia, scor 0-0, după mai multe gafe pe care le-a făcut în apărare şi un fault în careu care i-a adus eliminarea.

Gabi Tamaş a revenit după trei ani la echipa naţională, însă nu s-a bucurat de prea mult succes. Titular cu Serbia, fundaşul care în noiembrie va împlini 35 de ani a făcut mai multe erori în apărare. Totul a culminat cu un fault făcut în careu, înainte de pauză, în urma căruia Serbia a primit penalty şi Tamaş a văzut direct cartonaş roşu.

Mirel Rădoi i-a luat însă apărarea. Dacă în trecut au avut un schimb foarte dur de replici, acum selecţionerul naţionalei de tineret spune că Tamaş a fost judecat prea dur pentru faza în care a provocat penalty:

”Este un atac întârziat care, din punctul meu de vedere, şi dacă a fost penalty, nu este niciodată de cartonaş roşu. Eu am jucat în acea poziţie şi este dificil. A fost o ezitare. El a jucat destul de bine, iar cu Lituania a fost printre cei mai buni”, a declarat Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: mirel radoiromania u21gabi tamasromaniaserbia 

viewscnt
Articole similare