Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lecţie de management! L-au crescut de la vârsta de 5 ani, iar acum costă 50 de milioane de euro! ”Deja e mai bun decât Van Dijk!”

Lecţie de management! L-au crescut de la vârsta de 5 ani, iar acum costă 50 de milioane de euro! ”Deja e mai bun decât Van Dijk!”

La Liga

Comentarii

În 2002, Villarreal se trezea la porţile sale cu tânărul Pau Francisco Torres, un copil care impresiona la prima vedere prin statura sa. Au trecut 19 ani de-atunci, iar puştiul poate aduce o sumă uriaşă în contul clubului său de suflet.

Născut chiar în Villarreal, Provincia Castellon, Pau Francisco Torres este evaluat astăzi la 50 de milioane de euro de site-ul de specialitate, transfermarkt.com.

Este de altfel clauza de reziliere pe care Torres o are în contractul său cu Villarreal: ”În 2018, când Villarreal i-a oferit un nou contract, nimeni nu se gândea că Pau va ajunge să arate că suma de 50 de milioane de euro este o nimica toată. Dacă Villarreal ar cere 80 de milioane, sunt convins că i-ar primi!” mărturiseşte jurnalistul Juan Carlos Fernandez.

Masivul fundaş de 1.92 m a debutat în noiembrie 2019 în naţionala Spaniei şi pare într-un continuu progres. Este monitorizat de toate cluburile mari ale Europei, dar Real Madrid este cea mai aproape de transferul său. Asta în condiţiile în care, puştiul care venea în 2002 la Villarreal este acum considerat cel mai bun înlocuitor pentru legenda madrilenilor, Sergio Ramos.

  • 26 de meciuri a jucat Pau Torres în acest sezon
  • 2 goluri a marcat el pentru Villarreal
  • 2017 este anul în care a debutat pentru echipa mare a clubului
  • 62 de meciuri a strâns în patru sezoane la prima echipă a lui Villarreal

Progresul lui Pau Torres este cu atât mai impresionant cu cât el a devenit titular de drept în defensiva ”Submarinului Galben” abia în stagiunea 2019-2020. În sezonul 2017-2018, Torres a bifat doar două meciuri la prima echipă în La Liga şi 6 meciuri în total.

E drept, avea doar 21 de ani şi o concurenţă uriaşă pe poziţia sa. Acum, nimeni nu mai concepe echipa lui Unai Emery fără el, ba chiar mulţi îl văd drept cel mai important fundaş al naţionalei Spaniei: ”Are totul! Viteză, plasament, joc aerian, inteligenţă în joc, răutate la nevoie. Este un fundaş complet, aşa cum apar foarte rar în ultimii ani. Am colegi care îi spun ”Van Dijk al Spaniei”, dar în opinia mea, Pau Torres este deja mai bun decât olandezul. Ok, imaginea şi trofeele câştigate de Van Dijk înseamnă mai mult la această oră, dar strict la nivel de calităţi, pentru mine Pau Torres la această oră este cel mai bun din lume. Dacă îl văd la Real Madrid? Cred că pentru un club ca Madridul, să cumperi un fundaş ca Pau Torres pentru 50 de milioane de euro este un chilipir” explică jurnalistul Juan Carlos Fernandez.

  • 7 selecţii are Pau Torres în naţionala Spaniei
  • 1 singur meci a bifat la naţionala U21 a Spaniei
  • A debutat cu gol în prima reprezentativă contra Maltei şi l-a înlocuit atunci pe Sergio Ramos

Afla mai multe despre: pau torresvillarreal,  

viewscnt
Articole similare