Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Lecţie de viaţă”. Florin Bratu a folosit cuvinte mari înainte de meciul cu Botoşani

”Lecţie de viaţă”. Florin Bratu a folosit cuvinte mari înainte de meciul cu Botoşani

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui FC Dinamo Bucureşti a explicat cum trebuie să abordeze “câinii” meciurile care au mai rămas de disputat în play-out. Florin Bratu s-a concentrat şi pe meciul cu FC Botoşani, următorul din Liga 1.

“Avem meci cu FC Botoşani, care e iar pe o pantă ascendentă după o perioadă nefastă. Îmi plac antrenorul şi jucătorii moldovenilor, îi apreciez mult, sunt sigur că nu vor fi obosiţi după partida de Cupă cu oltenii.

Le-am spus fotbaliştilor mei că adversarul se va autodepăşi cu noi. Tot acest play-out e o lecţie de viaţă pentru mine, pentru jucători. Le spun mereu că încrederea aşa vine, iar tinerii pot creşte pentru partidele tari ce vor urma. Iar fotbaliştii au văzut că pot evolua într-o atmosferă bună, de concurenţă corectă, în care fiecare are şanse de a juca, indiferent de vârstă sau de statut.

Eu cred că la ce valoare există în lot şi la posibilităţile lui Dinamo, dacă echipa ajungea în play-off, ar fi putut fi lejer pe locul 3 în campionat. Muncim ca în viitorul sezon să ne luptăm pentru primele poziţii din clasament, acesta e spiritul «câinilor»”, a spus Florin Bratu pentru Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: florin bratudinamobotosani 

viewscnt
Articole similare