Experiențe împreună.
You are here:

Lecţie pentru Eugenie Bouchard! Ce scriu germanii după ce au văzut meciul Pliskova - Halep

Lecţie pentru Eugenie Bouchard! Ce scriu germanii după ce au văzut meciul Pliskova - Halep

Tenis

Comentarii

Comparaţie inedită realizată de jurnaliştii publicaţiei online Tennisnet.com, la finalul confruntării Cehia - România, din Fed Cup, câştigată în mod dramatic de tricolore. Aceştia pun în antiteză reacţiile pline de fair-play ale Karolinei Pliskova cu ceea ce făcea Eugenie Bouchard tot la un meci cu România, în urmă cu patru ani.

Sâmbătă, în prima zi a meciului de la Ostrava, Eugenie Bouchard şi Alexandra Dulgheru au jucat pe terenuri diferite în calificările turneului de la Doha (ambele au pierdut), iar germanii au amintit de episodul ce le-a avut pe cele două în prim-plan în 2015, cu ocazia confruntării Canada - România, din Fed Cup.

Atunci, Bouchard era liderul echipei Canadei şi reacţia sa la adresa Alexandrei Dulgheru a stârnit rumoare: "Genie" a refuzat să-i strângă mâna sportivei din România în momentul tragerii la sorţi, explicând că nu consideră că trebuie să facă gesturi de curtoazie la adresa unei adversare.

"După meci şi după înfrângerea suferită în faţa lui Dulgheru, a făcut-o (n.r. i-a stârns mâna), dar fosta finalistă de la Wimbledon a trebuit să îndure şi glumele româncei cu colegele sale, când a imitat reacţia lui Bouchard", notează publicaţia de limbă germană.

"Jocuri psihologice? Nu mulţumesc! Oricine susţine că trebuie să apelezi la astfel de strategii când eşti în top, greşeşte! Cel mai bun exemplu: Karolina Pliskova [...]", notează sursa citată, care precizează că repetarea unui conflict în genul celui dintre Bouchard şi Dulgheru ar fi fost inimaginabilă în cazul Simonei Halei şi al Karolinei Pliskova.

Halep a învins-o pe Pliskova, în trei seturi, în al treilea meci al confruntării Cehia - România, din sferturile FED Cup, iar ulterior tricolorele au câştigat meciul, scor 3-2, graţie unei noi victorii obţinută de perechea de dublu, formată din Irina Begu şi Monica Niculescu.

 

viewscnt
Articole similare
VIDEO Uluitor: Diego Maradona juca fotbal fara sa doarma. Cate zile putea sa reziste