Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Legătura dintre Unirea Urziceni şi FCSB găsită de Mihai Stoica! Ce a transmis după victoria din prelungiri cu Gaz Metan

Legătura dintre Unirea Urziceni şi FCSB găsită de Mihai Stoica! Ce a transmis după victoria din prelungiri cu Gaz Metan

FCSB

Comentarii

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că echipa pe care o reprezintă a câştigat cu şansă cu Gaz Metan, dar a găsit o legătură cu fosta sa echipă, Unirea Urziceni.

Mihai Stoica, după FCSB - Gaz Metan 1-0 

Gaz Metan a ratat mai multe ocazii în prima repriză a meciului şi i-a fost refuzat un penalty în a doua, după ce Miron l-a doborât pe Yuri în careul lui Andrei Vlad. FCSB a continuat să spere la cele trei puncte şi a dat lovitura prin Florin Tănase, în prelungirile partidei, cu o lovitură de cap superbă, 

La finalul partidei, oficialul FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că echipa lui Toni Petrea a câştigat cu şansă, dar i-a făcut pe jucători şi fani să viseze. MM a găsit o legătură între Unirea Urziceni, echipă cu care a câştigat campionatul, în sezonul 2008-2009. 

„Nu ţin minte un meci al Stelei/FCSB câştigat cu atâta şansă ca cel din seara asta. În schimb, eu am avut o experienţă asemănătoare cu Unirea Urziceni la un meci cu Vasluiul. În anul în care am luat titlul”, a scris oficialul FCSB pe pagina de Facebook. 

În urma rezultatului de pe Arena Naţională, FCSB a revenit pe primul loc, cu 57 de puncte, la egalitate de puncte cu locul secund, pe care e CFR Cluj. U Craiova e pe locul al treilea, cu 50 de puncte. 

VIDEO | FCSB - Gaz Metan 1-0, în Liga 1

FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I. Golul a fost marcat de Florin Tănase, în minutul 90+2.

 
 

Afla mai multe despre: mihai stoicamm stoicafcsbgaz metan 

viewscnt
Articole similare