Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Legendă a fotbalului românesc, verdict dur pentru un club din Superligă: „Dacă pierde, se cam duc şansele de salvare!”

Legendă a fotbalului românesc, verdict dur pentru un club din Superligă: „Dacă pierde, se cam duc şansele de salvare!”
Comentarii

Rodion Cămătaru o avertizează pe Dinamo în ceea ce priveşte lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Rodion Cămătaru, concluzie în lupta pentru salvarea de la retrogradare

Fostul mare atacant de la Universitatea Craiova şi Dinamo a prefaţat meciul dintre cele două echipe şi a ţinut să-i avertizeze pe „câinii roşii”. Cămătaru consideră că dinamoviştii au nevoie disperată de puncte, iar orice pas greşit poate însemna o nouă retrogradare.

„Va fi un meci foarte important pentru Dinamo, dacă pierde se cam duc şansele de salvare sau de baraj. Va fi dificil pentru ambele formaţii. FC Universitatea Craiova e o echipă care vine după câteva înfrângeri, deşi nu a jucat rău, mai ales cu Rapid. Să ai 3-1 şi să pierzi, înseamnă că ai nişte slăbiciuni. 

E un meci pe viaţă şi pe moarte, fiecare e decisiv până la începerea play-out-ului. Dinamo a pierdut nemeritat cu Rapid, mi-a plăcut, în mare. A ratat ocazii multe, are şi nişte slăbiciuni în apărare. Dacă va juca şi azi aşa, va fi dificil pentru Craiova. Au venit jucători noi, i-a pus destul de bine în teren”, a declarat Rodion Cămătaru, pentru GSP.

Duelul dintre FCU Craiova şi Dinamo poate fi urmărit în direct pe Orange Sport 1, vineri, de la 20:00.

  • Dinamo ocupă locul 15 în Superliga României, cu doar 16 puncte adunate după 23 de meciuri

Dinamo a dat verdictul chiar înaintea meciului cu FC U Craiova! Cine este adevărata Universitatea Craiova

”Suntem de-o seamă…

Ne revedem cu rivala din Oltenia în această seară (ora 20:00), în SuperLiga, pe stadionul "Ion Oblemenco". De FCU Craiova 1948 ne leagă acelaşi an de înfiinţare şi o rivalitate istorică. Cu oltenii lui Mititelu ne-am mai întâlnit de două ori în acest sezon, în luna septembrie, în SuperLigă şi în grupele Cupei României. 

În primul meci jucat pe Arena Naţională a fost 1-0 pentru craioveni, decis de execuţia lui William Baeten (61). În al doilea joc, disputat tot în faţa propriilor suporteri, a fost 1-1, Costin Ionuţ Amzăr a deschis scorul (18), iar Yassine Bahassa a egalat din penalty (66)”, a scris Dinamo pe Facebook.

Afla mai multe despre: rodion camatarudinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare