Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Legenda continuă! Un nou episod din "telenovela Ramos". După ce a refuzat oferta iniţială, căpitanul Realului s-a răzgândit

Legenda continuă! Un nou episod din "telenovela Ramos". După ce a refuzat oferta iniţială, căpitanul Realului s-a răzgândit

Real Madrid

Comentarii

Fanii lui Real Madrid ar putea avea în sfârşit parte de veşti bune. Cu un lot îmbătrânit, accidentări pe tot parcursul stagiunii şi o formă slabă în general, suporterii ”los blancos” n-au avut parte de cel mai fericit sezon.

Mai multe publicaţii din Spania au dezvăluit faptul că Sergio Ramos şi Florentino Perez sunt în discuţii avansate pentru prelungirea contractului fundaşului central. După ce s-a zvonit că Ramos va pune capăt aventurii sale de 16 ani de la Real Madrid, pentru a pleca la Paris sau la Manchester United, căpitanul "galacticilor" pare să se fi răzgândit.

Florentino Perez încearcă să scape de salariile imense pe care le au jucătorii din garda veche. Deşi ar dori să îl păstreze pe Ramos, şefii clubului nu ar fi dispuşi să îi mărească salariul, iar fundaşul este de părere că ar merita să câştige mai mulţi bani decât în actuala înţelegere.

Ramos este accidentat la momentul actual, iar Florentino Perez ar dori să încheie negocierile pentru prelungirea şederii acestuia până la revenirea în teren. Cu cât trece mai mult timp fără ca Ramos să anunţe o înţelegere cu alt club, cu atât este mai probabil ca acesta să rămână pe Bernabeu.

Afla mai multe despre: real madridsergio ramos 

viewscnt
Articole similare