Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Legenda lui Liverpool spune că starurile din Premier League au ratat ocazia de a ajunge în Spania. "Au pierdut şansa de a merge la Real Madrid sau Barcelona"

Legenda lui Liverpool spune că starurile din Premier League au ratat ocazia de a ajunge în Spania. "Au pierdut şansa de a merge la Real Madrid sau Barcelona"
Comentarii

O legendă a lui Liverpool crede că Salah şi Kane nu mai pot ajunge la Real Madrid sau Barcelona.

Jamie Carragher, fost jucător la Liverpool, a discutat despre posibilitatea unor transferuri la granzii Spaniei, pentru Mohamed Salah şi Harry Kane.

Legenda lui Liverpool spune că starurile din Premier League au ratat ocazia de a ajunge în Spania

Jamie Carragher a dat un interviu pentru o emisiune din Anglia, în care a discutat despre cele două staruri din Premier League, de la Liverpool şi Tottenham Hotspur, Salah şi Kane. Cei doi atacanţi se pare că au ratat ocazia de a ajunge în Spania la Real Madrid sau Barcelona, potrivit legendei de pe Anfield.

"Cred că Salah va rămâne la Liverpool în următorii ani. Este într-o poziţie similara cu cea a lui Harry Kane. Sunt probabil doi dintre cei mai buni marcatori din Premier League la această oră. Au o vârstă, iar nimeni nu vă da bani mulţi pe ei.

Au pierdut şansa, dacă au vrut-o vreodată, de a merge la Real Madrid sau Barcelona. Poate Kane să ajungă la United sau City. Amândoi ar costa 140 de milioane sau mai mult, nu cred că vă plăti cineva.

Înainte se plăteau 200 de milioane de euro pentru Mbappe datorită perspectivei şi potenţialului, aşa ar fi şi în cazul lui Haaland. Situaţia financiară din cauza Covid-19 i-a lăsat cu nimic în conturi pe granzii spanioli", a declarat legenda celor de la Liverpool.

Kane are 27 de ani şi Salah 28 de ani, iar cei doi fotbalişti din Premier League sunt cotaţi la 120 milioane de euro, potrivit transfermarkt.

 

Afla mai multe despre: salahkanebarcelonareal madridliverpool 

viewscnt
Articole similare