Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Legenda rock Rod Stewart, "în genunchi" după victoria lui CFR Cluj, de pe Celtic Park: "Îmi vine să plâng"

Legenda rock Rod Stewart, "în genunchi" după victoria lui CFR Cluj, de pe Celtic Park: "Îmi vine să plâng"

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a reuşit o victorie extraordinară, aseară, pe terenul celor de la Celtic Glasgow, scor 4-3, în returul turului lll preliminar al Ligii Campionilor. În urma acestui succes, clujenii s-au calificat în play-off, acolo unde se vor duela pentru un loc în grupele celei mai prestigioase competiţii de pe continent cu cehii de la Slavia Praga.

Dramă naţională în Scoţia, după ce CFR Cluj a eliminat pe Celtic Glasgow din drumul către grupele Ligii Campionilor. Nimeni nu se aştepta ca trupa lui Neil Lennon să fie înghenuncheată într-o asemenea manieră de formaţia lui Dan Petrescu. Nici măcar cel mai înfocat suporter al "protestanţilor", legenda rock Rod Stewart nu concepea un asemenea scenariu nici în cele mai negre vise.
"Nu pot să înţeleg de ce nu au jucat Christopher Julien, adus pe 7 milioane de euro, sau pe Boli Bolingi, adus pentru 3 milioane. Nu pot să înţeleg. Este una din acele zile în care trebuie să mergem mai departe. Mergem în Europa League acum. Celtic nu va câştiga niciodată Liga Campionilor, ştim asta. E vorba doar de finanţe, iar noi am spulberat 30 de milioane de euro, în această seară, prin această eliminare. Nu putem câştiga din nou competiţia până nu vom face cumva să participăm în Premier League, acolo unde se învârt adevăratele sume, ca să poţi cumpăra jucători de valoare. Noi am dat 7 milioane de euro pe un jucător. Cum poţi câştiga Liga Campionilor cu 7 milioane de euro? Nu avem jucători şi nu ne permitem jucători. Suntem o ţară mică şi îmi vine să plâng", a declarat Rod Stewart, în presa britanică.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare