Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Legendarul Badr Hari a confirmat lupta cu românul Benny Adegbuyi. "Drumul către titlu continuă pe 20 iunie"

Legendarul Badr Hari a confirmat lupta cu românul Benny Adegbuyi. "Drumul către titlu continuă pe 20 iunie"

Alte sporturi

Comentarii

Este oficial! Luptătorul român de K1, Benny Adegbuyi, îl va înfrunta pe legendarul marocan Badr Hari, pe 20 iunie, într-o gală organizată pe "Ahoy Arena" din Rotterdam (Olanda).

"Bad Boy" Badr Hari a ajuns la 35 de ani, însă gândul său este departe de retragere. Vrea titlul mondial deţinut de olandezul Rico Verhoeven, iar primul obstacol în drumul său către revenirea pe tron este românul de origine nigeriană, Benny Adegbuyi (35 de ani).

Badr Hari are un record de invidiat în K1: 121 de meciuri , 106 victorii (92 prin KO), 14 înfrângeri (10 prin KO) şi o descalificare. Marocanul a învins, de-a lungul timpului, jucători legendari ai artelor marţiale de contact, precum Gokhan Saki, Stefan Leko, Ruslan Karaev, Glaube Feitosa, Hong Man Choi, Peter Aerts, Zabit Samedov, Alistair Overeem, Alexey Ignashov, Anderson Silva.

Badr Hari ar fi fost un nume mult mai mare în K1 dacă nu pierdea timpul prin închisoare. Marocanul avea o plăcere vinovată de a se lupta prin cluburi, acolo unde a lăsat fără cunoştinţă o mulţime de persoane. În plus, a condus maşina pe un drum de acces doar pietonilor şi a lovit o persoană, a fost acuzat de abuz sexual, dar şi pentru deţinere de droguri. Din 2011 până în 2020, Badr Hari a luptat doar de 13 ori. 

De partea cealaltă, Benny Adegbuyi practica baschetul la Cluj pe vremea când Badr Hari îşi făcea apariţia în galele mondiale de K1. Acum, cu 40 de meciuri în K1, 34 de victorii (19 prin KO) şi şase înfrângeri (4 prin KO), Adegbuyi are şansa să devină primul luptător român care reuşeşte să-l învingă pe legendarul luptător.

Afla mai multe despre: k1 

viewscnt
Articole similare