Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Legendarul Fabio Capello avertizează: ”Nu le văd pe Real Madrid şi Barcelona la nivelul lui Bayern Munchen”

Legendarul Fabio Capello avertizează: ”Nu le văd pe Real Madrid şi Barcelona la nivelul lui Bayern Munchen”
Comentarii

Fabio Capello a acordat un interviu presei spaniole înainte de duelul dintre Real Madrid şi Internazionale Milano.

 Într-o intervenţie la Onda Cero, legendarul antrenor italian, Fabio Capello a explicat pe cine vede drept favorită la câştigarea UEFA Champions League în acest an.

Totodată, fost antrenor pe Santiago Bernabeu, Capello a mărturisit că nici Real Madrid, nici FC Barcelona nu par să aibă nivelul necesar pentru a câştiga trofeul în acest an.

”Mi se pare că Real Madrid are probleme mari în defensivă, iar forţa ofensivă este mult diminuată faţă de anii anteriori. Nu le văd nici pe Real Madrid, nici pe Barcelona, la nivelul unor echipe precum Bayern Munchen sau Manchester City. Sigur, detaliile pot face diferenţa, iar Liga Campionilor nu se câştigă acum, în noiembrie” a mărturisit itaianului, pentru El Transistor de la Onda Cero.

Fabio Capello (74 de ani) este unul dintre cei mai titraţi antrenori din lume. Are 7 titluri de campion în Spania şi Italia. De patru ori, Capello a cucerit titlul cu AC Milan, dar a repetat performanţa la Juventus şi AS Roma. În experienţa sa spaniolă, Capello a adus titlul Realului de fiecare dată. În 1993-1994 el a cucerit UEFA Champions League cu AC Milan.

Real Madrid - Internazionale Milano se vede în direct la Telekom Sport 1 de la ora 22:00. Toate meciurile, rezumatele şi golurile din UEFA Champions League le vezi aici

Afla mai multe despre: real madridinter milanofabio capello 

viewscnt
Articole similare